20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Βασιλείου»-Χρήστος Χρηστάκης υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας

«Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Βασιλείου» ο τίτλος του δελτίου τύπου που εξέδωσε η «Κοινωνία Δημοτών με μυαλό και καρδιά» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας Χρήστος Χρηστάκης για να συλλυπηθούν την οικογένεια του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου.

Το δελτίο τύπου έχει ως παρακάτω:

Δελτίο Τύπου

«Αποχαιρετισμός στον Γιάννη Βασιλείου» 

Η «Κοινωνία Δημοτών με μυαλό και καρδιά» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Ελευσίνας Χρήστος Χρηστάκης, αποχαιρετούν τον συντοπίτη τους, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου και αποστέλλουν τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Βασιλείου ήθελε να αλλάξει αυτός ο κόσμος, ο άδικος, και αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις  – και με τον δικό του τρόπο – για το σκοπό αυτό. Επιχειρούσε να αναδείξει την αιτία των προβλημάτων και να υποδείξει λύσεις για την επίλυσή τους. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ  τον αποχαιρετά  σήμερα με σεβασμό και συμπάσχει με την οικογένειά του.

Ο επικεφαλής της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ – με μυαλό και καρδιά», Χρήστος Χρηστάκης  τον αποχαιρετά με τα παρακάτω λόγια:

«Για τον Γιάννη Βασιλείου έχω να θυμηθώ πολλά. Τους κοινούς αγώνες, τις συμφωνίες και τις διαφωνίες, τις προσδοκίες και τις διαψεύσεις, το πάθος με το οποίο υπερασπιζόταν τις απόψεις του, το σθένος και το πείσμα, τις θητείες του στο Νομαρχιακό και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, την άσκηση διοίκησης ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής, την εξωφρενικά άδικη απόφαση της δικαιοσύνης εναντίον του, το λιτό του βίο.

Όμως, ανακαλώ ανεξίτηλη από την μνήμη εκείνη την ημέρα που χτυπώντας ξαφνικά το κουδούνι του σπιτιού μας έφερε δώρο ένα δικό του πίνακα για να μας αποκαλύψει τις άλλες κρυφές και ταπεινές ευαισθησίες του…»

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα