19.6 C
Athens
28/03/24
spot_img

Θεατρικές παραστάσεις στα Κουνουπιδιανά Χανίων

Θεατρικές παραστάσεις στα Κουνουπιδιανά Χανίων

Παρουσίαση ξεχωριστών θεατρικών παραστάσεων από το  2ο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών: “Τα Μαγικά Μαξιλάρια” του Ευγένιου Τριβίζα , “Robogirl” , ” Αποσπάσματα ελληνικών ταινιών”.

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κουνουπιδιανών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΚρήτηςΠεριφερειακή ενότητα Χανίων, χαρούμενα ανακοινώνει την παρουσίαση τριών  θεατρικών παραστάσεων, “Τα Μαγικά Μαξιλάρια του Ευγένιου Τριβίζα”, “Robogirl” και  “Αποσπάσματα ελληνικών ταινιών” , που θα λάβουν χώρα την Τετάρτη, 31η Μαΐου 2023, στις 19:00 στο Πνευματικό κέντρο Χανίων ( Ανδρέα Παπανδρέου 70 , Χανιά κέντρο ).

Η παράσταση “Τα Μαγικά Μαξιλάρια του Ευγένιου Τριβίζα” είναι ένα συναρπαστικό θεατρικό έργο που προκαλεί γέλιο και εκπλήξεις. Αφηγείται την ιστορία  ενός αυταρχικού βασιλιά που με τη βοήθεια της πιστής του μάγισσας υποχρεώνει τον λαό να βλέπει εφιάλτες  μεσω της κατασκευής μαγικών μαξιλαριών . Ο λαός επαναστατεί και εκεί αρχίζει η περιπέτεια.

Θεατρικές παραστάσεις στα Κουνουπιδιανά Χανίων

Η παράσταση “Robogirl” είναι μια συναρπαστική ιστορία για ένα κορίτσι που ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι αναζητώντας την πραγματική της ταυτότητα και την ανθρώπινη εμπειρία. Μέσα από αυτήν την παράσταση, οι θεατές θα ενθουσιαστούν με τις συναρπαστικές περιπέτειες και τα μηνύματα που προσφέρει.

Τέλος, η παρουσίαση των “Αποσπασμάτων ελληνικών ταινιών” θα είναι μια ευκαιρία για να θυμηθούμε τα παλιά και να γελάσουμε . Μέσα από στιγμιότυπα του ελληνικού κινηματογράφου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τα ήθη και τα έθιμα παλαιοτέρων εποχών .

Όλες οι θεατρικές συνθέσεις είναι αποτέλεσμα παιδαγωγικών προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος της θεατρικής αγωγής κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2022-2023 .

2ο Δημοτικό σχολείο  Κουνουπιδιανών

“Τα Μαγικά Μαξιλάρια” του Ευγένιου Τριβίζα” θεατρική απόδοση ,

“Robogirl” Διασκευή ,

” Αποσπάσματα ελληνικών ταινιών” Διασκευή .

Σύνθεση – Μουσική επιμέλεια – σκηνοθεσία: Χάρης Παπαεμμανουήλ

Εικαστικό κομμάτι : Δανάη Αγνάντη

Υπεύθυνες δασκάλες τάξεων  : Διονυσία Σταμίρη , Γεωργία Γομπάκη , Λίτσα Αξιαρλή

Ημερομηνία : Τετάρτη 31 Μαϊου 2023

Ώρα έναρξης : 19.00

Πνευματικό κέντρο Χανίων Ανδρέα Παπανδρέα 70 , Χανιά κέντρο .

 

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα