23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

2η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

2η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, ώρα 18:00, ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου (στη στάση Μετρό «Ανθούπολη»), την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών – Εκδοτών Αθηνών & Προαστίων, υπό την αιγίδα της ΠΟΕΒ.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης προσκαλεί όλες και όλους τους πολίτες να επισκεφθούν το ωραιότερο Άλσος της Αττικής, το Άλσος Περιστερίου, που φιλοξενεί για 17 ημέρες την Έκθεση Βιβλίου, έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού, τόσο για την πόλη του Περιστερίου, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

2η Έκθεση Βιβλίου στο Άλσος Περιστερίου

Θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Ιουνίου 2023, καθημερινές και Κυριακές από τις 18:00 έως 22:30, ενώ Παρασκευή και Σάββατο από 18.00 έως 23.00.

Επίσης τις δύο τελευταίες Κυριακές (28/5 & 4/6), θα λειτουργήσει και το πρωί 11.00 – 14.00.

Στη φετινή έκθεση βιβλίου θα ενημερωθούν οι αναγνώστες για τους νέους τίτλους και θα «ανταμώσουν» με παλαιότερα αγαπημένα βιβλία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις και θα συγκεντρωθούν καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία (σε καλή κατάσταση) με σκοπό να δωριστούν, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στις βιβλιοθήκες σχολείων του Περιστερίου, καθώς και στη βιβλιοθήκη της Ελληνικής κοινότητας στη Γεωργία, σε συνεννόηση με το Ελληνικό Ίδρυμα

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα