23 C
Athens
28/03/24
spot_img

Έργα για τον αθλητισμό στην Ίο

Έργα για τον αθλητισμό στην Ίο

Ο Δήμος Ιητών, στο πλαίσιο των ενημερώσεων για δράσεις και έργα στο νησί της Ίου, ανακοινώνει τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν τον τομέα του αθλητισμού:

  1. Αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του έτους 2019,

I. Με συγχρηματοδότηση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ιητών, ύψους 200.000,00 ευρώ, προχώρησε σε ανάπλαση των υφιστάμενων αλλά και την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Κάμπου και συγκεκριμένα:

(1) Στην απομάκρυνση κάδων, εγκαταλειμμένων οχημάτων, σκαφών και πυροσβεστήρων στον περιβάλλοντα χώρο.

(2) Στην κατασκευή δύο (2) νέων γηπέδων τένις και ενός (1) γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5.

(3) Στην περίφραξη γηπέδου ποδοσφαίρου 11Χ11 και την συντήρηση του.

(4) Στην κατασκευή κερκίδων στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και τένις, καθώς και στην αναβάθμιση των κερκίδων του γηπέδου ποδοσφαίρου 11Χ11.

ΙΙ. Παραχωρεί δωρεάν κατ’ έτος , με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την χρήση του Δημοτικού Σταδίου ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Σωματείο Ίου.

ΙΙΙ. Έχει χρηματοδοτήσει με το συνολικό ποσό των 25.000,00 ευρώ το Αθλητικό Σωματείο Ίου, σημειώνοντας πως στα προηγούμενα του 2019 έτη, δεν υπήρχε ανάλογη χρηματοδότηση.

Έργα για τον αθλητισμό στην Ίο

  1. Επιπλέον των παραπάνω αναφερόμενων, ανακοινώνει πως:

Ι. Εντός του Μαΐου θα ολοκληρωθούν η τοποθέτηση ακρυλικού τάπητα στα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ και Βόλεϊ στην περιοχή Χώρας και η αντικατάσταση των μπασκετών, και πως

II. Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την κατασκευή ποδηλατοδρόμου περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων περιοχής Κάμπου.

  1. Τέλος, να σημειώσουμε πως, μετά από προσπάθειες δύο (2) ετών, ο Δήμος Ιητών, με Ιεραρχική Προσφυγή στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) , εξασφάλισε την έγκριση της κατασκευής Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ και Βόλεϊ, εντός του χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Κάμπου και προχωρά στην οριστικοποίηση των μελετών για την κατασκευή του.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα