17.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Συκάρειος Δρόμος» στο Δήμο Διονύσου

«Συκάρειος Δρόμος» στο Δήμο Διονύσου

«Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου, κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθούν»

Αντώνης Συκάρης

Ο Δήμος Διονύσου τιμώντας τη μνήμη του δημότη και σπουδαίου Έλληνα ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, διοργανώνει την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στις 8 π.μ. τον «Συκάρειο Δρόμο» στην περιοχή του Κρυονερίου προς την Βαρυμπόμπη, στον περιβάλλοντα χώρο των πρώην ανακτόρων Τατοΐου.

Θα πραγματοποιηθούν 2 δρομικοί αγώνες σε χωμάτινη διαδρομή με απόσταση 12 χλμ για όσους αγαπούν το τρέξιμο στο βουνό και 5 χλμ για όσους απλά θέλουν να περπατήσουν στη φύση. Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στο πύλη της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δύο διαδρομές (χάρτες,όροι συμμετοχής, παροχές κτλ) και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.myrace.gr/event/5620/registrations.html

«Συκάρειος Δρόμος»
«Συκάρειος Δρόμος» στο Δήμο Διονύσου

Χορηγοί εκδήλωσης: Alpi Self Storage (ενοικίαση αποθηκών) και FoodBag – the road to zero waste.

*Αντώνης Συκάρης : Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ορειβάτες έχοντας κατακτήσει έξι από τις 14 κορυφές άνω των 8.000 μέτρων στον κόσμο. Το 2017 σκαρφάλωσε στο Έβερεστ, το 2018 στο Κανγκτσενγιούνγκα (8.586 μ.) και στο Μανασλού, το 2019 στο Λότσε (8.516 μ.), το 2021 στην Αναπούρνα (8.091 μ.) και το 2022 το Νταουλαγκίρι (8.167 μ).Απεβίωσε στις 12 Απριλίου 2022, καθώς βρισκόταν στα 7.400 μέτρακαι αφού λίγες ώρες πριν είχε κατακτήσει την κορυφή του Ντουαλαγκίρι.

Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον περιβάλλοντα χώρο των πρώην ανακτόρων Τατοΐου , θα κινηθεί στην αγαπημένη χωμάτινη διαδρομή του Αντώνη Συκάρη, όταν έκανε την προετοιμασία του πριν φύγει για τα βουνά των Ιμαλαΐων.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα