23.1 C
Athens
29/03/24
spot_img

Επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και μια είδηση στο Ίλιον

Επιτραπέζιο ποδόσφαιρο (subbuteo) και μια είδηση στο Ίλιον

Με μεγάλη επιτυχία και μια σημαντική είδηση, αποτέλεσμα των άρτιων διοργανώσεων στο Ίλιον, ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (subbuteo) – Grand Prix Flick Tournament, το οποίο διοργάνωσαν ο Δήμος Ιλίου και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος NOCTUAS ATHENS στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης».

Το Τουρνουά διεξήχθη υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (F.I.S.T.F.), καθώς και της Ελληνικής Ένωσης Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (Ε.Ε.Ε.Π.) και, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, η European Confederation of Sport Table Football Association ανακοίνωσε επισήμως ότι ο Noctuas Athens TSC και ο Δήμος Ιλίου θα φιλοξενήσουν τις μεγάλες διοργανώσεις Champions League 2024 και το CF os Belenenses στο Europa League στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2024.

Επιτραπέζιο ποδόσφαιρο
Επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και μια είδηση στο Ίλιον

Στο διήμερο Τουρνουά συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε το παιχνίδι γνωριμίας με το άθλημα από το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΤΥΡΤΑΙΟΣ».

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες έδωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο οποίος ευχαρίστησε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου και την Ελληνική Ένωση Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου που στηρίζουν τη διοργάνωση, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη, τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και ιδιαίτερα, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο NOCTUAS ATHENS για την επιτυχημένη διοργάνωση. «Φαίνεται ότι το Ίλιον αγαπά το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο και το SUBBUTEO αγαπά το Ίλιον» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο δημοφιλές ένα παιχνίδι που προσφέρει χαρά, διασκέδαση και διαχρονικές φιλίες.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Κωστής, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων – Π.Α.Σ.Κ.Α. Κωνσταντίνος Σιάχος, φορείς, σύλλογοι κ.ά.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα