24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Δράση για τα άτομα τρίτης ηλικίας στα Χανιά

Δράση για τα άτομα τρίτης ηλικίας στα Χανιά

Μία ξεχωριστή δράση για τα άτομα τρίτης ηλικίας διοργανώνει ο Δήμος Χανίων μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Ενεργό Γήρανση.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Στέλιος Βαλυράκης, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στις 18:30 το απόγευμα, στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί, ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή μαζί με όλα τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Ομάδες Γυμναστικής και Χορού των ΚΑΠΗ του Δήμου, θα ασκηθούν, θα γυμναστούν και θα χορέψουν, παρουσιάζοντας διάφορα είδη χωρών και γυμναστικών επιδείξεων.

Στόχος είναι να αναδειχθεί η δυναμική της τρίτης ηλικίας και παράλληλα οι ωφελούμενοι των ΚΑΠΗ να κινητοποιηθούν και να αποδείξουν ότι διαθέτουν τη δυναμική που χρειάζεται για να μάθουν, να συμμετέχουν, να λαμβάνουν αποφάσεις , να ψυχαγωγούνται, να  απολαμβάνουν τη χαρά της δράσης και της  εξωστρέφειας και να συμβάλουν καθημερινά στην κοινωνία.

Η δράση θα είναι ανοικτή για το κοινό ενώ θα υπάρχει κέρασμα για τους συμμετέχοντες.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα