23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Άλμα επί Κοντώ στη πλατεία της καλαμάτας

Άλμα επί Κοντώ στη πλατεία της καλαμάτας

Η επιτυχημένη διοργάνωση του «Kalamata Street Pole Vault» έρχεται για 2η χρονιά στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016 με την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου διοργανώνει στις 11-12 Μαΐου 2023 το 2ο Διεθνή Αγώνα Άλματος επί Κοντώ με την ονομασία KALAMATA STREET POLE VAULT – VOLVO ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ, με συμμετοχές δεκάδων κορυφαίων αθλητών και αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αγώνες Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων).

Άλμα επί Κοντώ
Άλμα επί Κοντώ στη πλατεία της καλαμάτας

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο Δήμος Καλαμάτας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Η καινοτομία των αγώνων είναι ότι υλοποιούνται σε υπαίθριο χώρο, στην ευρύχωρη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, γεγονός που προσφέρει την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να παρακολουθήσει ζωντανά και σε απόσταση ‘αναπνοής’ το εντυπωσιακό θέαμα των αλμάτων σε ύψη 5 και πλέον μέτρων!

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, οι φετινοί αγώνες έχουν αναβαθμιστεί με την ένταξή τους στα OUTDOOR CHALLENGER MEETING, παρέχοντας τις προδιαγραφές να συμμετέχουν ξένοι αθλητές/τριες με τις επιδόσεις τους να καταμετρούνται στο διεθνές καλεντάρι αγώνων της IAAF και το Ελληνικό καλεντάρι αγώνων του ΣΕΓΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα