20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

Η 19η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω

Η 19η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω, με τη συμμετοχή δεκάδων παραγωγών και εκθετών, είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της.

Από τις 5 έως τις 21 Μαΐου στο καταπράσινο Άλσος Αιγάλεω, μια τεράστια ποικιλία από πολύχρωμα αρωματικά φυτά και λουλούδια, δέντρα και θάμνους, καθώς επίσης γλάστρες, συστήματα αυτόματου ποτίσματος, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, έπιπλα κήπου, σιντριβάνια και βιβλία κήπου περιμένει τους επισκέπτες.

Η 19η Ανθοκομική Έκθεση
Η 19η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω

Παράλληλα, οι γεωπόνοι του Δήμου Αιγάλεω θα είναι εκεί για να δίνουν τις, πάντα, χρήσιμες και πολύτιμες συμβουλές τους.

«Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου μας είναι ένας σπουδαίος θεσμός με έμφαση στην ποιότητα. Το περιβάλλον χρειάζεται, περισσότερο ίσως από ποτέ, προστασία, με διαρκή ενίσχυση του πρασίνου, με δράσεις και καθημερινή προσπάθεια από τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και συνολικά ως κοινωνία. Ως Δημοτική Αρχή ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο βοηθώντας κυρίως τη νέα γενιά να αντιληφθεί τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.  

Τα εγκαίνια της Έκθεσης, που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00 με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6/5 στις 20:00.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα