23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Βραβεύτηκε η νέα τουριστική ταυτότητα της Καλαμάτας

Βραβεύτηκε η νέα τουριστική ταυτότητα της Καλαμάτας

Αργυρό βραβείο απέσπασε η Καλαμάτα στα Tourism Awards 2023 στην κατηγορία Destination Management/Destination Branding, για το νέο της λογότυπο και τη νέα τουριστική της ταυτότητα με το σύνθημα “Kalamata, a city to live in!” Καλαμάτα τόπος να ζεις!”.

Τα Tourism Awards 2023 είναι ένας θεσμός που κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια και επιβραβεύει την καινοτομία και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών. Η πόλη μας απέσπασε μέσω του νέου λογότυπου της ελιάς, το αργυρό βραβείο. Τη νέα τουριστική ταυτότητα φιλοτέχνησε η ομάδα Palladian/DASC Branding, της οποίας project leader είναι o Δημοσθένης Μπρούσαλης, ενώ το σχέδιο Μάρκετινγκ υπογράφει ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας.

«Αισθανόμαστε περήφανοι που ακόμα ένα στοίχημα για την Καλαμάτα μας κερδίζεται, με την αναγνώριση του νέο λογότυπού μας και της φιλοσοφίας που το συνοδεύει ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα, και την απονομή του αργυρού βραβείου στην κατηγορία Προορισμός (branding/management)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος με αφορμή τη βράβευση της Καλαμάτας με το λογότυπο για τη νέα τουριστική της ταυτότητα «ως πόλη να ζεις».

Βραβεύτηκε η νέα τουριστική ταυτότητα της Καλαμάτας

Βραβεύτηκε η νέα τουριστική ταυτότητα
Βραβεύτηκε η νέα τουριστική ταυτότητα της Καλαμάτας

«Δικαιώνονται οι προσπάθειές μας να προβάλουμε και να αναδείξουμε την πόλη μας όχι μόνο ως προορισμό, αλλά και ως ιδανικό τόπο για να επιλέξει κάποιος να ζήσει.  Η αναγνώριση του branding “Καλαμάτα, πόλη να ζεις”, νομίζω τα λέει όλα. Στόχος μας είναι πάντα η παροχή καλύτερων υποδομών και υπηρεσιών σε δημότες και επισκέπτες, η ανάδειξη της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, μέσα και από τη διάχυση και αναγνώριση του νέου μας σήματος, της νέας τουριστικής μας ταυτότητας,  με το δέντρο της ελιάς. Έμβλημα που συμπυκνώνει τη φύση, την ιστορία, την ουσία της Καλαμάτας».

Να θυμίσουμε ότι το νέο λογότυπο έχει κερδίσει και την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών της Καλαμάτας, όταν τον Ιούνιο του 2022 τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση μεταξύ 3 άλλων, και κρίθηκε ως το πλέον αντιπροσωπευτικό για την πόλη μας.

Στην τελετή των Tourism Awards 2023, συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης. Ο Αντιδήμαρχος, μετά την παραλαβή του βραβείου, εξέφρασε από την πλευρά του την ικανοποίησή του για την δουλειά που έγινε, κάνοντας ιδιαίτερα μνεία σε όλους όσοι συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στη μακρά διαβούλευση, μέσα από την οποία πρότειναν, διαφώνησαν, σχολίασαν και τέλος επέλεξαν το εν λόγω θέμα.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα