23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα Λ. Κωνσταντάρας Ρ. Βλαχοπούλου

Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα Λάμπρος Κωνσταντάρας Ρένα Βλαχοπούλου και την κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Αίθουσα 1

Dolby Digital

Evil Dead Rise

Πεμ-Τετ 22:00

Αίθουσα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το ‘Evil Dead Rise’ αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

Στα ίχνη του δολοφόνου

Πεμ-Τετ 19:45

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Η Eleanor είναι μια αστυνομική ερευνήτρια που παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος, όταν καλείται στην σκηνή ενός άγριου εγκλήματος- δουλειά ενός νέου και τρομακτικού μαζικού δολοφόνου.

Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα
Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα Λ. Κωνσταντάρας Ρ. Βλαχοπούλου

Η αστυνομία και το FBI θα εξαπολύσουν ένα απεγνωσμένο ανθρωποκυνηγητό σε όλη την χώρα που θα ανατρέπεται κάθε λεπτό εξαιτίας της απρόβλεπτης συμπεριφοράς του αινιγματικού δολοφόνου. Αν και αρκετά άπειρη, η Eleanor, εμπλέκεται όλο και περισσότερο με την υπόθεση καθώς τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της αντιλαμβάνονται ότι αυτή ίσως είναι η μόνη που μπορεί να «μπει» στο μυαλό αυτού του ατόμου και να το φέρει μπροστά στην δικαιοσύνη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Damian Szifron
Σενάριο: Damian Szifron & Jonathan Wakeham
Ηθοποιοί: Shailene Woodley, Jovan Adepo, Ralph Ineson, Ben Mendelsohn
Διάρκεια: 119 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19:45

Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ & 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. & άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα-Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη-Πέμπτη ΕΝΑ εισιτήριο των 7,00€ για 2 ΑΤΟΜΑ. Από Παρασκευή έως Κυριακή, για όλες τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€. Κάθε Τετάρτη-Πέμπτη εκδίδονται ΜΟΝΟ εισιτήρια των 7,00€.

Super Mario Bros. Η ταινία (μεταγλωττισμένη)

Σαβ-Δευ 18:00

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

Αίθουσα 2

Dolby Digital

Ο Μπο φοβάται
Πεμ, Κυρ, Δευ, Τρι, Τετ 21:00 / Σαβ 21:30

Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Η ταινία “Ο Μπο Φοβάται” είναι η επερχόμενη σουρεαλιστική κωμωδία τρόμου σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Άρι Άστερ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ που υποδύεται, όπως αναφέρει και ο τίτλος, τον Μπο, έναν αγχωμένο άντρα που ξεκινάει μία περιπέτεια με σκοπό να φτάσει σε ένα σπίτι σουρεαλιστικής οδύσσειας μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του, ενώ θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους του στην περιπετειώδη διαδρομή του.
Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα
Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα Λ. Κωνσταντάρας Ρ. Βλαχοπούλου

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Ari Aster
Σενάριο: Ari Aster
Ηθοποιοί: Joaquin Phoenix, Parker Posey, Richard Kind, Amy Ryan, Zoe Lister-Jones, Nathan Lane, Patti LuPone, Kylie Rogers, Denis Menochet, Armen Nahapetian, Hayley Squires
Διάρκεια: 179 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
Χώρα παραγωγής: ΚΑΝΑΔΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας:

Σχετικά με την ταινία

Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Άρι Άστερ, ένας από τα πιο ευρηματικούς δημιουργούς του κινηματογράφου σήμερα, επιστρέφει με ένα παραληρηματικό ταξίδι στο άγνωστο: την ιστορία ενός άντρα που αποφασίζει να επισκεφτεί τη μητέρα του και ανακαλύπτει έναν κόσμο από κακόβουλες δυνάμεις που παρακολουθούν κάθε του κίνηση.

Γεμάτη νόημα και με σκοπό να έρθει αντιμέτωπη με το συναισθηματικό χάος και τη συλλογική αβεβαιότητα της σημερινής εποχής, η ταινία παρακολουθεί την οδύσσεια ενός ανθρώπου που συναντά τον τρόμο και το χιούμορ σε κάθε γωνία.

Ο φοβιτσιάρης Μπο Γουάσερμαν (Χοακίν Φοίνιξ) ζει μόνος του σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο, όπου κάθε στιγμή είναι ένας εφιάλτης. Επιρρεπής στις κρίσεις πανικού και την παράνοια, επισκέπτεται τον ψυχολόγο του (Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον), που τον προετοιμάζει για την επικείμενη επίσκεψη στη μητέρα του (Πάτι ΛουΠον). Όμως, την παραμονή της αναχώρησης του Μπο επέρχεται το χάος και η ζωή του εκτροχιάζεται σε μία σουρεαλιστική καινούρια διάσταση. Μην μπορώντας να φτάσει στον προορισμό του και με τον κόσμο να έχει αποτρελαθεί, ο Μπο ταξιδεύει σε δρόμους που δεν είναι καταγεγραμμένοι σε κανένα χάρτη και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη ζωή του και τα ψέματα που έχει πει στους κοντινούς του ανθρώπους.

Δυνατές επιλογές στα κινηματοθέατρα Λ. Κωνσταντάρας Ρ. Βλαχοπούλου

Από τον σκηνοθέτη της Διαδοχής και του Μεσοκαλόκαιρου έρχεται ένα ιδιόρρυθμο όραμα για τον έλεγχο, την κληρονομιά και την απόδραση, για τον κόσμο όπως τον βιώνει ο αξέχαστος Μπο Γουάσερμαν.

Μία μεγαλειώδης, επική περιπέτεια και μία ενδόμυχη ανατομή του αγχώδη πρωταγωνιστή, η ταινία μελετά τον άνθρωπο και τη ζωή που δεν έζησε, το ταξίδι ενός ήρωα του οποίου η ιδιοσυγκρασία και η προδιάθεση ταιριάζουν γάντι με τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις που του θέτει ο περίγυρος του, η οικογένεια του και ο ίδιος του ο εσωτερικός κόσμος. Η τρίτη ταινία του Άστερ είναι ένα σκοτεινό κωμικό έπος, σύγχρονο και διαχρονικό, για μία ζωή κάτω από το μικροσκόπιο, μία ζωή που εκτροχιάζεται.

«Ο Άρι Άστερ παρουσιάζει έναν καφκικό εφιάλτη που θυμίζει αυτό που ζούμε σήμερα» λέει η Πάρκερ Πόουζι  που υποδύεται την παιδική φίλη του Μπο. «Αιχμαλωτίζει τα έντονα συναισθήματα που έχουμε όταν περπατάμε στις πόλεις μας και ζούμε μέσα στα σπίτια μας, πράγματα από τους γονείς μας που μας στοιχειώνουν, το χάος της σύγχρονης κουλτούρας και του καπιταλισμού, αλλά και το πώς μπορούμε να σωθούμε από όλο αυτό».

ΠΕΜΠΤΗ και από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΤΕΤΑΡΤΗ 02/05/2023

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/04/2023

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 21:30

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/04/2023 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας.

Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ & 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. & άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα-Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη-Πέμπτη ΕΝΑ εισιτήριο των 7,00€ για 2 ΑΤΟΜΑ. Από Παρασκευή έως Κυριακή, για όλες τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€. Κάθε Τετάρτη-Πέμπτη εκδίδονται ΜΟΝΟ εισιτήρια των 7,00€.

Κλειστό
Παρ

Κάτσε στ’αβγά σου (μεταγλωττισμένη)
Σαβ-Δευ 17:30

Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν…

Γιατί Αντωνάκη, γιατί Νικολάκη
Σαβ 19:30

 Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αντωνάκης και ο Νικολάκης είναι δυο αχώριστοι φίλοι που από πολύ νεαροί άρχιζαν να χτίζουν κάτι μεγάλο. Ο Νικολάκης, ένα σοβαρό λαϊκό παιδί που από μικρός έχει δουλέψει σκληρά στην ζωή του, συνεργάστηκε με τον φίλο του και μέντορα του, τον Αντωνάκη. Έστησαν μαζί πάρα πολλές μικρές εισαγωγικές και εξαγωγικές εταιρείες. Ο Νικολάκης είναι αρραβωνιασμένος με τη Δήμητρα, δεξί του χέρι εδώ και πολλά χρονιά στην εταιρεία. Η Δήμητρα, μια πολύ δυναμική γυναίκα, αγαπάει τον Νίκο υπερβολικά….

 

ΚΙΝΗΜ/ΘΕΑΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Κουντουριώτη 40 & Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω, Tηλ: 2105911390-370, 6932982051, info@lamproskonstantaras.gr, www.lamproskonstantaras.gr/events.php?cid=3-cinema

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα