20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Αθλητισμός για όλους» στον Δήμο Πετρούπολης

«Αθλητισμός για όλους» στον Δήμο Πετρούπολης Ξεκινούν και πάλι οι εγγραφές για το πρόγραμμα

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι ξεκινούν και πάλι οι βραδινές προπονήσεις και οι εγγραφές στο Τμήμα Γυμναστικής Ενηλίκων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.), τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.), κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας έναν πιο «υγιή» τρόπο ζωής, παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες ενηλίκων σε όλους τους δημότες και κατοίκους της Πετρούπολης, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης.
Με στόχο την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία των πολιτών, αναλαμβάνει την εκπόνηση των αθλητικών προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού «Αθλητισμός για όλους» και συγκεκριμένα:

«Αθλητισμός για όλους» στον Δήμο Πετρούπολης

Πρόγραμμα Γυμναστικής Ενηλίκων, με πρωινά & βραδινά Τμήματα Γυμναστικής για όλες τις ηλικίες, για τη βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης και της υγείας του αθλούμενου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.
Στο Πρόγραμμα Γυμναστικής Ενηλίκων υπάρχει η ευελιξία επιλογής συμμετοχής συνδυαστικά, από Δευτέρα ως Παρασκευή (καθημερινά), ανάμεσα στα:
• Πρωινά Τμήματα (8:30-9:30) &
• Βραδινά Τμήματα (21:15 με 22:15)
Οι Αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «Το Ποικίλο», στα Γήπεδα Αγίας Τριάδας του Δήμου Πετρούπολης.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ., στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «Το Ποικίλο» στα Γήπεδα της Αγίας Τριάδας, προσκομίζοντας:
1) Ιατρική βεβαίωση από Καρδιολόγο
2) Αποδεικτικό για περίπτωση μειωμένου αντιτίμου συμμετοχής
3) Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε:
– Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ), τηλ: 216.8090206
-Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Κλέτσας, τηλ: 6973398596
Κατά τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα