24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

«Φοιτητική Λεωφορειακή Γραμμή»-Δήμος Πετρούπολης

«Φοιτητική Λεωφορειακή Γραμμή» εγκαινιάζει ο Δήμος Πετρούπολης προς την Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη (στην περιοχή Ζωγράφου), για να εξυπηρετήσει τους φοιτητές που διαμένουν στην πόλη μας και σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η «Φοιτητική Λεωφορειακή Γραμμή» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 και αφορά στη μεταφορά των φοιτητών της πόλης μας προς την Πανεπιστημιούπολη – Πολυτεχνειούπολη, καταρχάς με ένα δρομολόγιο, μόνο μετάβασης, κατά τις εργάσιμες ημέρες.

Σκοπός του Προγράμματος είναι η ταχύτερη και ασφαλής μεταφορά των σπουδαστών της πόλης μας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για τη δωρεάν μεταφορά τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τη σχετική αίτηση, που θα βρουν ΕΔΩ, επισυνάπτοντας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  2. Πάσο ή Βεβαίωση Σπουδών ή Εγγραφή στη Σχολή
  3. Λογαριασμός ΔΕΚΟ όπου θα αναγράφεται η διεύθυνση του ενδιαφερομένου και θα αποδεικνύεται ότι είναι κάτοικος Πετρούπολης

Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: paideias_koin.pronoias@petroupoli.gov.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το λεωφορείο θα αναχωρεί καθημερινά στις 8:15 π.μ. εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών και η επιβίβαση των φοιτητών θα γίνεται από τα παρακάτω σημεία:

  1. Νέο Τέρμα (25ης Μαρτίου & Κ. Παλαμά)
  2. Παλαιό τέρμα (πλατεία Ηρώων)
  3. Στάση Φαρμακείο

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-5064082 & 210-5064083

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα