14.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Απ ευθείας πτήσεις από τη Γαλλία στη Κεφαλλονιά

Απ ευθείας πτήσεις από τη Γαλλία στη Κεφαλλονιά δύο φορές την εβδομάδα.Το αυξημένο ενδιαφέρον των Γάλλων για την Ελλάδα και την Κεφαλονιά φέρει για την φετινή θερινή περίοδο, τη δρομολόγηση δύο απ ’ευθείας πτήσεων την εβδομάδα από το Παρίσι για το όμορφο νησί του Ιονίου.

Απ ευθείας πτήσεις
Απ ευθείας πτήσεις από τη Γαλλία στη Κεφαλλονιά Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας κα Δήμητρα Βοζίκη 

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιήσει η αεροπορική εταιρεία Transavia, την περίοδο 22/04/2023 – 28/10/2023, γεγονός που ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας στο Pavillon Elysée, κεντρικό χώρο εκδηλώσεων στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το εξαίρετο φυσικό κάλλος , τη γαστρονομική ταυτότητα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κεφαλονιάς.

Για την αεροπορική σύνδεση μίλησε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Transavia, κος Nicolas Henin, τονίζοντας πως η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση στις κρατήσεις για την Κεφαλονιά.

Στο χαιρετισμό της, η Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού και Υπεύθυνη ∆ημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς, κα Μαρίνα Βεργωτή, δήλωσε ότι το άνοιγμα του προορισμού στη γαλλική αγορά σηματοδοτεί ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για το νησί και επιβεβαιώνει τη δυναμική του προορισμού.

Απ ευθείας πτήσεις από τη Γαλλία στη Κεφαλλονιά

Απ ευθείας πτήσεις
Απ ευθείας πτήσεις από τη Γαλλία στη Κεφαλλονιά

Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη πραγματοποίησε μια πλήρη παρουσίαση του προορισμού, συγκεντρώνοντας την ενθουσιώδη ανταπόκριση των καλεσμένων.

Με την Ελλάδα να παραμένει μεταξύ των πρώτων σε προτίμηση ταξιδιωτικών προορισμών στη Γαλλία, οι δημοσιογράφοι και επαγγελματίες που παρέστησαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν νέο δυναμικό προορισμό, για τον οποίο πολλοί εξ ’αυτών εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα αποδειχθεί δημοφιλής για τους Γάλλους τουρίστες.

Λίγες μέρες μετά την εκδήλωση, στις 24 Μαρτίου 2023, δημοσιεύθηκε στο διαδικτυακό τουριστικό μέσο, Mister Travel, άρθρο αφιερωμένο στην Κεφαλονιά και την απευθείας πτήση από Παρίσι, που επιμελήθηκε η παρούσα στην εκδήλωση δημοσιογράφος κα Evelyne Dreyfus, η οποία θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά στα πλαίσια εκτενέστερου αφιερώματος για τον προορισμό μέσα στο 2023.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Α’Γραμματέας της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κα Αλεξάνδρα Ματζίλα, καθώς και φορείς του τουρισμού της Κεφαλονιάς, όπως η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά, κα Εμανουελ Σιναγρά, ο Προϊστάμενος Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Κεφαλονιάς κος Σταύρος Κoρκός-Κουρής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς, κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος.

 

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα