23.1 C
Athens
29/03/24
spot_img

«Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά» ημερίδα στα Χανιά

«Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά»οι συνέπειες της συναισθηματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας, που μπορεί να υπάρχουν σε μια οικογένεια και τις πιθανές επιπτώσεις στα παιδιά η ημερίδα που διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και η Κοινωφελής του Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.), με προσκεκλημένη την οικογενειακή σύμβουλο – συγγραφέα, Τένια Μακρή.

Η ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Απριλίου 2023, από τις 10:30 έως τις 14:00, στο Θέατρο “Μίκης  Θεοδωράκης”.

Η βία διδάσκεται
«Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά» ημερίδα στα Χανιά

«Η βία διδάσκεται από τους γονείς στα παιδιά» ημερίδα στα Χανιά

Στόχος της ημερίδας, η οποία απευθύνεται σε γονείς, ειδικούς ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς και φοιτητές, είναι μέσα από μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και τροφή για σκέψη, να κατανοήσουν οι παρευρισκόμενοι ότι η βία περνάει από τους γονείς στα παιδιά, καθώς επίσης να μάθουν τρόπους πρόληψης ή αντιμετώπισης των δύσκολων καταστάσεων.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, έως τη Δευτέρα 27 Μαρτίου  2023, στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων: 2821341693 και 2821341695 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα