24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Τελετή αγιασμού νέου τεχνητού χλοοτάπητα-Μοσχάτο

Τελετή αγιασμού νέου τεχνητού χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Μοσχάτου, την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 στις 17.00

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου τεχνητού χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο (Μιαούλη και Καποδιστρίου).

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, στις 17.00, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλεί τους πολίτες, τους Συλλόγους και τις αθλητικές ομάδες της πόλης στην τελετή αγιασμού του νέου τεχνητού χλοοτάπητα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες των Ακαδημιών των ομάδων της πόλης.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου ανακυκλώσιμου, νέας γενιάς χλοοτάπητα ξεκίνησαν στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ το έργο, συνολικού ποσού 309.390 € χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Σας περιμένουμε όλους κοντά μας την Πέμπτη, στην τελετή αγιασμού του νέου χλοοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο, ακόμα μία δέσμευσή μας που γίνεται πραγματικότητα! Στηρίζουμε τις ομάδες της πόλης μας και τους αθλούμενους με την αναβάθμιση των αθλητικών και αγωνιστικών μας χώρων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφαλείς και σύγχρονες αθλητικές υποδομές στους νέους μας, έτσι ώστε να αποτελεί ο αθλητισμός κίνητρο και τρόπο ζωής».

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα