16.2 C
Athens
29/03/24
spot_img

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

ΚΙΝΗΜ/ΘΕΑΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.

Κουντουριώτη 40 & Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω, Tηλ: 2105911390-370, 6932982051, info@lamproskonstantaras.grwww.lamproskonstantaras.gr/events.php?cid=3-cinema

Αίθουσα 1  Αυτή την κιν/φική εβδομάδα

Dolby Digital

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Η Κυριακή της μητέρας
Πεμ-Τετ 19:30

Μια ζεστή, ανοιξιάτικη μέρα του 1924, η νεαρή καμαριέρα Τζέιν Φέαρτσαϊλντ καταλήγει μόνη της την ημέρα της Μητέρας. Τα αφεντικά της, ο κύριος και η κυρία Νάιβεν (Κόλιν Φερθ και Ολίβια Κόλμαν), έφυγαν και εκείνη έχει την σπάνια ευκαιρία να περάσει πολύτιμο χρόνο με τον κρυφό εραστή της, τον Πολ, το αγόρι από την κοντινή έπαυλη με το οποίο βρίσκεται σε πολύχρονη σχέση παρ’ ότι εκείνος πρόκειται να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Ωστόσο, γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει θα αλλάξουν τη ζωή της Τζέιν για πάντα.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Έυα Χάσον
Ηθοποιοί: Τζος Ο’Κόνορ, Οντέσα Γιουνγκ, Ολίβια Κόλμαν, Κόλιν Φερθ
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράμα
Καταλληλότητα ταινίας: Άνω των 15 ετών.
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19/01/20223

Από την Πέμπτη 26/01/2023 έως και την Τετάρτη 01/02/2023. Ώρα προβολής: 19:30. Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ & 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. & άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, για όλες τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται ΜΟΝΟ εισιτήρια των 7,00€.

Εκτός ελέγχου  Αυτή την κιν/φική εβδομάδα

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Πεμ-Τετ 21:30

Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο επιβατηγό αεροσκάφος του.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Jean-Francois Richet
Σενάριο: Charles Cumming & J.P. Davis
Ηθοποιοί: Mike Colter, Yoson An, Paul Ben-Victor, Remi Adeleke, Joey Slotnick, Evan Dane Taylor, Claro de los Reyes, Gerard Butler, Daniella Pineda
Διάρκεια: 107 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας:

 

Μάρμαντιουκ (μεταγλωττισμένη)

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Σαβ-Κυρ 16:00

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Mark A.Z. Dippe
Σενάριο: Byron Kavanagh & Brad Anderson
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τάκης Σακελλαρίου, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Λένα Μαραβέα, Όθωνας Μεταξάς, Βασίλης Μήλιος
Διάρκεια: 87 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

 

Η μικρή πυροσβέστης (μεταγλωττισμένη)

Αίθουσα: ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
Σαβ-Κυρ 17:45

Από μικρό παιδί η Georgia Nolan είχε μόνο ένα όνειρο: να γίνει πυροσβέστης όπως ο πατέρας της. Δυστυχώς όμως για εκείνη, στη Νέα Υόρκη του 1932, δεν επιτρεπόταν στις γυναίκες να ακολουθήσουν τέτοια επαγγέλματα. Όταν όμως οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται μυστηριωδώς ένας προς ένα σε μια μεγάλη φωτιά που κατακαίει το Θέατρο Μπρόντγουεϊ, μια χρυσή ευκαιρία παρουσιάζεται για την Georgia. Υποδύεται τον “Joe”, έναν αμήχανο νεαρό και γίνεται μέλος της ομάδας πυροσβεστών που συγκαλείται εκτάκτως για να

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

σταματήσει τον εμπρηστή. Η Georgia πρέπει να διατηρήσει κρυμμένη την αληθινή της ταυτότητα, ειδικά όταν ο πατέρας της αναλαμβάνει να ηγηθεί αυτής της έρευνας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:
Σενάριο: Laurent Zeitoun, Jennica Harper & Lisa Hunter
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 92 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ & ΚΑΝΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Αίθουσα 2  Αυτή την κιν/φική εβδομάδα  

Dolby Digital

Πίσω από τις θημωνιές

Αίθουσα: ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Πεμ-Τετ 21:30

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος ενός παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, αρχίζει να μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα στο καταπιεστικό περιβάλλον στον οποίο ζει. Μέχρι που ένα τραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα φέρει τους τρεις ήρωες μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα και αδυναμίες, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
«Σινεμά του Αιγάλεω»

Ένα τραγικό γεγονός στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας φέρνει μια τριμελή ελληνική οικογένεια μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών  του.

Σκηνοθετικό σημείωμα

Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται το 2015, σε ένα μικρό ελληνικό χωριό κοντά στη λίμνη Δοϊράνη, στα σύνορα Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, όπου συγκεντρώνεται ένα τεράστιο κύμα προσφύγων με στόχο να διαφύγουν στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

Πρόκειται για ένα κοινωνικό-οικογενειακό δράμα με στοιχεία ‘crime’ και σπονδυλωτή δομή, το οποίο αναπτύσσεται μέσα από τις τρεις διαφορετικές οπτικές τριών χαρακτήρων, και διερευνά το πώς μια ολόκληρη κοινότητα μπορεί να διαβρωθεί, να οδηγηθεί στην υποταγή, στο έγκλημα, στη συγκάλυψη και στη συλλογική άρνηση. Με φόντο την υποκρισία των ‘πολιτισμένων’ Δυτικών κοινωνιών, που από τη μία πλευρά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα παιδιά που ξεβράζονται στις ακρογιαλιές του Αιγαίου, και από την άλλη είναι συνένοχες στην εκμετάλλευση, στην εξαθλίωση, στο διωγμό και στο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων, η ταινία αποτελεί τελικά μια αναζήτηση για το πού οδηγείται η σύγχρονη κοινωνία, και το πώς οι ανθρώπινες σχέσεις τσακίζονται μέσα στους κόλπους της. Μια διερεύνηση, η οποία δεν έχει ωστόσο, καμία πρόθεση να καταδικάσει τον καθημερινό άνθρωπο που υποτάσσεται στις διεφθαρμένες κοινωνικές δομές. Αντίθετα, προσπαθεί να φωτίσει ο,τιδήποτε όμορφο και ανθρώπινο βρίσκεται στην καθημερινή του πάλη για επιβίωση, στην ανάγκη του να αγαπήσει και ν’ αγαπηθεί, να ζήσει τη ζωή του και να βελτιώσει τον κόσμο γύρω του.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Ασημίνα Προέδρου
Σενάριο: Ασημίνα Προέδρου
Ηθοποιοί: Στάθης Σταμουλακάτος, Λένα Ουζουνίδου, Ευγενία Λάβδα, Χρήστος Κοντογεώργης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Πασχάλης Τσαρούχας
Διάρκεια: 119 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Από την Πέμπτη 26/01/2023 έως και την Τετάρτη 01/02/2023. Ώρα προβολής: 21:30 . Τιμές εισιτηρίων: 7,00€ & 5,00€ (παιδικό έως 10 ετών, φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. & άνω των 65 ετών). Κάθε Δευτέρα & Τρίτη γενική είσοδος 5,00€ και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ένα εισιτήριο των 7,00€ για 2 άτομα. Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, για όλες τις μεταγλωττισμένες ταινίες, γενική είσοδος 5,00€. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη εκδίδονται ΜΟΝΟ εισιτήρια των 7,00€.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

Η φάλαινα  Αυτή την κιν/φική εβδομάδα

Αίθουσα: ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
Πεμ-Τετ 19:15

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

Στη Φάλαινα του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Μπρένταν Φρέιζερ μας χαρίζει μία αριστοτεχνική ερμηνεία στο πρόσωπο του Τσάρλι, ενός ακραία παχύσαρκου καθηγητή αγγλικών που του απομένει λίγος χρόνος ζωής. Καθώς κάνει την τελευταία τολμηρή απόπειρα να συμφιλιωθεί με τη διαλυμένη οικογένεια του, ο Τσάρλι πρέπει να αντιμετωπίσει με όλη του την καρδιά και όλο του το πνεύμα, τα βαθιά θαμμένα τραύματα και τον ανείπωτο έρωτα που τον έχει στοιχειώσει για δεκαετίες.

Η ταινία εξερευνά τον αγώνα ενός άντρα με το αβάσταχτο βάρος της μεταμέλειας, με το καθήκον της πατρότητας και τη σκοπιμότητα της καλοσύνης. Στον πυρήνα της, η Φάλαινα είναι μία ιστορία για τη μεταμόρφωση και την υπέρβαση, η οδύσσεια εντός και εκτός του σώματος, ένα ταξίδι στα βάθη του πένθους με προορισμό την πιθανότητα της σωτηρίας.

Μέσα από τον Τσάρλι, η ταινία μάς δίνει πρόσβαση με τρυφερή και ευφυή ματιά σε μία ζωή που βλέπουμε σπάνια στη μεγάλη οθόνη. Ο Φρέιζερ διαχέεται στον καλειδοσκοπικό εσωτερικό κόσμο του Τσάρλι, με όλες τις αντιφάσεις και τις επιθυμίες του, με μία γοητευτική και σχεδόν σκανταλιάρικη διάθεση.

Η οικειότητα ανάμεσα στο κοινό και τον πρωταγωνιστή είναι ο σφυγμός της ταινίας, που διαδραματίζεται σε διάστημα πέντε ημερών και παρακολουθεί τον Τσάρλι καθώς αναζητά τη σύνδεση με διάφορους ανθρώπους στη ζωή του, την αποξενωμένη του κόρη, την πρώην σύζυγο του, τον καλύτερο φίλο του, τους διαδικτυακούς μαθητές του, ακόμα και τον γεμάτο ζήλο ιεραπόστολο που του χτυπάει την πόρτα.

Μέσα από κάθε συνάντηση, ανακαλύπτουμε μία πτυχή του Τσάρλι και τη σπαρακτική σοβαρότητα της κατάστασης του. Αυτό που μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σπίτι, εξελίσσεται σε ένα ευρύ πεδίο μάχης όπου το παρελθόν, το παρόν και το αβέβαιο μέλλον συγκρούονται.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Darren Aronofsky
Σενάριο: Samuel D. Hunter
Ηθοποιοί: Hong Chau, Brendan Fraser, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink
Διάρκεια: 117 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: Άνω των 15 ετών.

Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η τελευταία επιθυμία (μεταγλωττισμένη)

Αίθουσα: ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Σαβ-Κυρ 17:30

Για πρώτη φορά μετά από παραπάνω από μια δεκαετία, η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του. Όμως, με μόνο μία ζωή να του απομένει, ο Σπιρουνάτος αναγκάζεται να ταπεινωθεί και να ζητήσει την βοήθεια της πρώην συντρόφου και νυν νέμεση του, της μαγευτικής Κίτι. Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια – τόσα ήξεραν – από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο κοπρόσκυλο, τον Πέρο. Μαζί, η τριάδα των ηρώων θα πρέπει να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από την Χρυσομαλλούσα και τις Τρεις Αρκούδες, τον “Big” Jack Horner και τον Κακό Λύκο, τον τρομακτικό κυνηγό επικηρυγμένων.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Joel Crawford
Σενάριο: Paul Fisher
Ηθοποιοί:
Διάρκεια:  100 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022
Χρονολογία παραγωγής: 2022
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


Ο Βίκινγκ και το μαγικό σπαθί (μεταγλωττισμένη)

Αίθουσα ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Σαβ-Κυρ 16:00

Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του σε μέρη μακριά από τις σκανδιναβικές ακτές. Αλλά εκείνος δεν είναι και πολύ σίγουρος ότι ο γιος του έχει τα προσόντα να γίνει ένας τρανός και αληθινός Βίκινγκ.

Αυτή την κιν/φική εβδομάδα
Αυτή την κιν/φική εβδομάδα στο «Σινεμά του Αιγάλεω»

Όλα αλλάζουν όταν ο πατέρας του αρπάζει ένα μυστηριώδης σπαθί από τον μεγαλύτερο εχθρό του. Ο Βικ ξαφνικά βρίσκεται να ζει την περιπέτεια της ζωής του.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:
Σενάριο: Eric Cazes, Sophie Decroisette & Oliver Huzly
Ηθοποιοί:
Διάρκεια: 77 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2019
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ & ΒΕΛΓΙΟ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

ΚΙΝΗΜ/ΘΕΑΤΡΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ-ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Κουντουριώτη 40 & Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω, Tηλ: 2105911390-370, 6932982051, info@lamproskonstantaras.grwww.lamproskonstantaras.gr/events.php?cid=3-cinema

 

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα