20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

Έναρξη νέου κύκλου συναντήσεων του ΓΕΠΣ Ιλίου

Ενημερώνουμε για την έναρξη νέου κύκλου συναντήσεων του Γραφείου Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΓΕΠΣ) του Δήμου Ιλίου, μέσω του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου, με σκοπό τη σύνδεση των μαθητών με τη γνώση των επαγγελμάτων, τις προοπτικές ανάπτυξης –  προσανατολισμού με την αγορά εργασίας.

Έναρξη νέου κύκλου συναντήσεων του ΓΕΠΣ Ιλίου

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επιστήμονες και καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kentropaidi.ilion@gmail.com για τις προγραμματισμένες συναντήσεις τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Πέμπτη 26 Ιανουαρίου
  • Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου
  • Πέμπτη 9 Μαρτίου
  • Πέμπτη 23 Μαρτίου

Οι συναντήσεις έχουν δίωρη διάρκεια, ξεκινούν στις 17:30 και πραγματοποιούνται δωρεάν στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου Ιλίου (Ικάρου 28, Ίλιον).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Παιδιού και Οικογένειας του Δήμου, τηλ. 2177361020, εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες επικοινωνίας13:00 – 20:00 και στην ιστοσελίδα https://www.edra-coop.gr/kentropaidi/

Το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας (ΓΕΠΣ) του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδιού και Οικογένειας λειτουργεί στο πλαίσιο του έργου «Πολλαπλή Στήριξη του Παιδιού και της Οικογένειας» του Δήμου Ιλίου, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ».

Πρόκειται για έργο που αφορά στην ανάπτυξη και εφαρμογή ολοκληρωμένων Υπηρεσιών και Δράσεων για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Διακρίσεων, τη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής  και Κοινωνικής Ένταξης των Ειδικών και Ευάλωτων Ομάδων του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο της ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας» ΟΠΣ 5063309 (αριθ. 17440/11-03-2021) και ΣΑΕ2020ΕΠ085101.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα