24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Εορτή Αμοργιανών στο 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας

Εορτή Αμοργιανών στο 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας με γεύσεις, μελωδίες και χαμόγελα από την Αμοργό διοργανώθηκε και φέτος η ευχαριστήρια Χριστουγεννιάτικη εορτή, μια πρωτοβουλία του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού.

Με παραδοσιακά εδέσματα και ακούσματα και φυσικά τα κάλαντα, η Αμοργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό του ΓΝΑ για τις υπηρεσίες του προς τους νησιώτες και ιδιαίτερα στους Αμοργιανούς. 

Εορτή Αμοργιανών στο 251
Εορτή Αμοργιανών στο 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Διοικητή του 251 ΓΝΑ Ταξίαρχο (ΥΙ) Κωνσταντίνο Γεωργανάς.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν  η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών Αμοργού κα Ελένη Κουντουρούπηη πρόεδρος του Συνδέσμου Αμοργίνων κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, η πρόεδρος της Ένωσης Αιγιαλιτών Αμοργού κα Σοφία Γαβαλά – Βλατάκηη πρόεδρος της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού κα Άννα Γαβαλά, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων  του Δήμου Αμοργού κ. Αντώνης Κυρίκος.

Εορτή Αμοργιανών στο 251
Εορτή Αμοργιανών στο 251 Γεν. Νοσ. Αεροπορίας

Ο Δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε, «Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει στους κατοίκους της Αμοργού. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εορτή είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε όσους μας προσφέρουν το πολυτιμότατο αγαθό της υγείας. Συγχαρητήρια στο ΠολιτιστικόΣύλλογο Γυναικών Αμοργού και σε όσους υποστήριξαν την αξιέπαινη πρωτοβουλίαΕύχομαι το 2023 να είναι έτος υγείας, αγάπης και ειρήνης

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα