17.5 C
Athens
29/03/24
spot_img

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο δημαρχείο Χαλανδρίου

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο δημαρχείο Χαλανδρίου και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο δημαρχείο Χαλανδρίου

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, οι αντιδήμαρχοι και οι εργαζόμενοι απόλαυσαν τα κάλαντα και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αντάλλαξαν δώρα και ευχές για Καλή Χρονιά!

Η Φιλαρμονική γιόρτασε με τα παιδιά

Τις προηγούμενες μέρες, η Φιλαρμονική του Δήμου βρέθηκε σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου, παρουσιάζοντας το καινούργιο εορταστικό της πρόγραμμα. Η υποδοχή των παιδιών και των εκπαιδευτικών ήταν συγκινητική και η χαρά ξεχείλισε.

Οι χορευτικοί αυτοσχεδιασμοί των μαθητών ήταν εντυπωσιακοί και το ενδιαφέρον τους για το είδος και το ρόλο του κάθε μουσικού οργάνου, της ορχήστρας πολύ μεγάλο.

Ο αρχιμουσικός Κώστας Ιωαννίδης δήλωσε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας και απομόνωσης, η φετινές γιορτές ήταν μια ανάσα ελευθερίας και χαράς.

Με τη νέα χρονιά Η Φιλαρμονική θα ξεκινήσει τις επισκέψεις στα σχολεία με σκοπό τη γνωριμία των παιδιών με το κάθε όργανο, τους ήχους του και την ιστορία του.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα