18.4 C
Athens
27/03/23

Ενίσχυση του οργανισμού με τη φυσική δύναμη του Colostrum

Ενίσχυση του οργανισμού με τη φυσική δύναμη του Colostrum, τώρα το χειμώνα! Colostrum Liquid Σετ 2 τεμ.

Προϊόν υψηλής ποιότητας με βάση το πρωτόγαλα
Πρωτόγαλα αγελάδος χωρίς λίπος και καζεΐνη
Παράγεται από το καλύτερο πρωτόγαλα μετά τη γέννα, αποκλειστικά από αγελάδες στην Ευρώπη
Χωρίς υπολείμματα αντιβιοτικών και αναβολικών ανδρογόνων στεροειδών
Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών ή συντηρητικών
Με σφραγίδα πιστοποίησης ποιότητας του Ινστιτούτου SGS FRESENIUS

Κάντε κάτι καλό στον εαυτό σας – σε υγρή μορφή για άμεση κατανάλωση!

Το Colostrum Liquid είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, που παρασκευάζεται με βάση το πρωτόγαλα και περιέχει μόνο το καλύτερο πρωτόγαλα. Αποτελείται αποκλειστικά από το πρωτόγαλα, το γάλα των πρώτων ωρών μετά τη γέννηση ενός μοσχαριού.

Ενίσχυση του οργανισμού με τη φυσική δύναμη του Colostrum

Η LR ακολουθεί μία μοναδική διαδικασία επεξεργασίας της πρώτης φυσικής ύλης όπου αφαιρείται το λίπος και η καζεΐνη χωρίς παστερίωση. Έτσι, παραμένουν τα ευαίσθητα του συστατικά σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Επιπλέον, το Colostrum Liquid είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα αντιβιοτικών και αναβολικών ανδρογόνων στεροειδών.

Το Colostrum Liquid δεν περιέχει χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά και είναι προϊόν Made in Germany. Για την παραγωγή του, η LR χρησιμοποιεί μόνο πλεονάζον πρωτόγαλα από αγελάδες στην Ευρώπη, το οποίο ελέγχεται διεξοδικά πριν την επεξεργασία του.

Η άψογη ποιότητα των προϊόντων Colostrum της LR εξασφαλίζεται από μόνιμους ελέγχους – και επιβεβαιώνεται από την Σφραγίδα Ποιότητας του Ινστιτούτου FRESENIUS, μιας από τις πιο σημαντικές και ανεξάρτητες Σφραγίδες Πιστοποίησης στην αγορά.

Ενίσχυση του οργανισμού
Ενίσχυση του οργανισμού με τη φυσική δύναμη του Colostrum

Χρήση

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε μια φορά ημερησίως 8 ml σκέτο ή με κρύο χυμό. Να μην αναμειγνύεται με ζεστά ροφήματα

Συμβουλή: Εάν η γεύση του είναι πολύ έντονη, μπορείτε να το αναμείξετε με ένα ποτήρι χυμό. Εάν το περιεχόμενό του φαίνεται θολό, ανακινήστε τη συσκευασία. Φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Μετά το άνοιγμα, πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται εντός 16 ημερών.

Φροντίστε για μια πλούσια, ισορροπημένη διατροφή, σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
Ημερομηνία λήξης: βλ.συσκευασία

Ενίσχυση του οργανισμού με τη φυσική δύναμη του Colostrum

FAQ

Τι είναι το Colostrum;

Το Colostrum, που ονομάζεται επίσης premilk ή πρωτόγαλα είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για το νεογνό μοσχαράκι λόγω της υψηλής ποιότητας των θρεπτικών του συστατικών – χωρίς χημικά πρόσθετα από την μητέρα φύση. Για τα προϊόντα της η LR χρησιμοποιεί αποκλειστικά πρωτόγαλα από αγελάδες στην Ευρώπη και μόνο από πιστοποιημένες φάρμες.

Τι συμβαίνει με τα μοσχαράκια;

Η αγελάδα παράγει περισσότερο Colostrum απ’ ότι χρειάζεται το μοσχαράκι. Για την παραγωγή των προϊόντων της η LR χρησιμοποιεί μόνο το πλεονάζον πρωτόγαλα.

Πώς παράγεται το Colostrum από την LR;

Η LR χρησιμοποιεί μόνο το πρωτόγαλα των πρώτων ωρών μετά την γέννηση του μοσχαριού. Κατά την διάρκεια αυτών των ωρών η ποιότητα και η θρεπτική του πυκνότητα είναι πολύ υψηλή.
Το πρωτόγαλα, για την παραγωγή του Colostrum Liquid, μετά την συλλογή του μπαίνει σε διαδικασία ψύξης. Κατά τη διάρκεια της περαιτέρω επεξεργασίας αφαιρείται από την πρώτη ύλη το λίπος και η καζεΐνη. Τα πολύτιμα συστατικά του είναι πολύ ευαίσθητα στη θερμότητα. Γι’ αυτό το λόγο η LR προτιμά μια ψυχρή μέθοδο επεξεργασίας, με την οποία επιτυγχάνεται η διατήρηση όλων των ευαίσθητών του συστατικών.

Γιατί μερικές φορές το Colostrum Liquid εμφανίζει διαφορές στο χρώμα και στη θολότητα;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η θολότητα δεν είναι ένδειξη έλλειψη ποιότητας, γιατί το πρωτόγαλα είναι ένα φυσικό προϊόν και υπόκειται σε φυσικές διακυμάνσεις.
Οι συμβουλές μας για την αποθήκευση του Colostrum Liquid:
Να φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο
Αν το περιεχόμενό του εμφανίζεται θολό ανακινήστε πριν την κατανάλωση

Ενίσχυση του οργανισμού
Ενίσχυση του οργανισμού με τη φυσική δύναμη του Colostrum
Τι διακρίνει τα προϊόντα Colostrum της LR;

Τα προϊόντα Colostum της LR είναι τα πρώτα στην αγορά με τη σφραγίδα πιστοποίησης ποιότητας του Ινστιτούτου SGS FRESENIUS. Η πιο αξιόπιστη σφραγίδα πιστοποίησης επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο ποιότητας μέσω ανεξάρτητων συγκαλυμμένων και τακτικών ελέγχων. Οι υψηλές δαπάνες για την ποιότητα και την ασφάλεια εγγυώνται ένα προϊόν ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας.

Η LR χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της αποκλειστικά πρωτόγαλα από αγελάδες στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει: υψηλά πρότυπα ποιότητας ακόμα και κατά τη συλλογή καθώς και συντομότερους δρόμους μεταφοράς.

Η LR χρησιμοποιεί μόνο το πλεονάζον πρωτόγαλα των πρώτων ωρών για τα προϊόντα της επειδή είναι το πιο θρεπτικό. Για να διασφαλίσει ότι το Colostrum Liquid διατηρεί την υψηλή περιεκτικότητα των συστατικών του, η LR χρησιμοποιεί μια ιδιαίτερα ήπια μέθοδο ψυχρής επεξεργασίας.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25%

Το LR LIFETAKT Vita Active Κόκκινα Φρούτα σε βοηθά να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με 10 απαραίτητες βιταμίνες (όπως D, E, B12 και βιταμίνες του συμπλέγματος Β) από 21 φυσικά, συμπυκνωμένα είδη φρούτων και λαχανικών, ενώ έχει υπέροχα φρουτώδη γεύση που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους!

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα