18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

«Η Εξαφάνιση του Αϊ Βασίλη» στον Άγιο Δημήτριο

Η χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική παράσταση «Η Εξαφάνιση του Αϊ Βασίλη» της Ελένης Καρβέλη έρχεται να «απαντήσει» στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη, λέτε να εξαφανιστεί ο Αϊ Βασίλης λίγο πριν την Πρωτοχρονιά;.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 19:00 με ελεύθερη είσοδο.

► Μουσική, παραμύθι και παιχνίδι δίνουν τη θέση τους στους πρωταγωνιστές της παράστασης, που δεν είναι άλλοι από τα ΠΑΙΔΙΑ!

Λίγα λόγια για το έργο

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι είναι έτοιμοι να τις υποδεχτούν και να τις γιορτάσουν. Μόνο που μια κακιά νεράιδα προσπαθεί, χρόνια τώρα, να τις καταστρέψει… μ’ ένα μαγικό ξόρκι που θα το απλώσει παντού σκορπίζοντας την κακία τη διχόνοια και την μιζέρια…
Τι ρόλο θα έχουν όμως σ’ αυτό δυο παιδάκια; Και τι θα κάνει το αγγελάκι των Χριστουγέννων; Όταν εμφανιστεί ο αιώνιος εχθρός της, ο Αϊ Βασίλης θα μπορέσει να την εξουδετερώσει ή θα είναι πλέον πολύ αργά; Τι θα γίνει τελικά; Θα εξαφανιστεί ο Αϊ Βασίλης;

«Η Εξαφάνιση του Αϊ Βασίλη» στον Άγιο Δημήτριο

Μέσα από την πρόζα και τα τραγούδια, η παράσταση περνάει αξίες όπως, τη δύναμη της αγάπης, της φιλίας, της συνεργασίας, της τόλμης, της αποφασιστικότητας, και μιας κρυμμένης δύναμης που όλοι έχουμε μέσα μας!

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός, Πέτρος Γρύλλος, Μένια Ορφανίδου, Ελευθερία Μπουρανή.

Στο κείμενο και τη σκηνοθεσία η Ελένη Καρβέλη, στη μουσική επιμέλεια η ομάδα Friends, στα σκηνικά ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, στα κοστούμια η Σήλια Δεμίρη, ενώ στις χορογραφίες η Άννα Μάγκου.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα