23.1 C
Athens
29/03/24
spot_img

«Χριστούγεννα στη Σμύρνη» εκδήλωση στο Φάληρο

«Χριστούγεννα στη  Σμύρνη» εκδήλωση στο ΦάληροO Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σας περιμένει την Παραμονή Χριστουγέννων (24/12/2022, 11.30 π.μ.) στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου σε ένα Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική, κάλαντα και παινέματα από τις αλησμόνητες πατρίδες και διάφορα μέρη του Ελληνισμού.

Η εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στη  Σμύρνη» θα πλαισιωθεί από πολυμελή ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γεώργιου Ντόβολου και ενορχήστρωση του Σωτήρη Μαργώνη.

Στην εκδήλωση απαγγέλει ο ηθοποιός Χάρης Σώζος ενώ το κοινό θα «ταξιδεύσει» στις αρχές του 20ου αιώνα και στα παράλια της Μικράς Ασίας, με στίχους και μουσικές που φτιάχτηκαν από τους Έλληνες της Ρωμιοσύνης, μέσα από μουσικούς δρόμους και ρυθμούς που εκφράζουν τις ρίζες, τις παραδόσεις και τα βιώματα τους. Παράλληλα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κλασικά αριστουργήματα αλλά και κάλαντα από όλο τον κόσμο.

Σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Συσσιτίου, θα συλλέγουν τρόφιμα για τις δομές του Δήμου μας .

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα