18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει «Ο Παπουτσωμένος Γάτος»

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την ταινία κιν. σχεδίων «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία» και για 2η εβδομάδα το «Avatar: The Way of Water».

Πρόγραμμα προβολών 22 – 28 Δεκεμβρίου 2022:

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

18.00 Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
20.00 AVATAR: THE WAY OF WATER

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου

18.00 Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
20.00 AVATAR: THE WAY OF WATER

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου

18.00 Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
20.00 AVATAR: THE WAY OF WATER

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου
Δεν θα πραγματοποιηθούν προβολές των ταινιών

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου
21.00 AVATAR: ΤΗΕ WAY OF WATER

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

18.00 Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
20.00 AVATAR: THE WAY OF WATER

Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία – Α΄ προβολής (μεταγλωττισμένο)
(Puss in Boots: The Last Wish)

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος»
«Ο Παπουτσωμένος Γάτος»

Ο «Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία» είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια της υποψήφιας για Όσκαρ® ταινίας του 2011. Ο χαρακτήρας του Γάτου, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ταινία Σρεκ 2 του 2004.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόελ Κρόφορντ, την παραγωγή ο Μαρκ Σουίφτ, ενώ η δημιουργική ομάδα της τελευταίας μεγάλης επιτυχίας της DreamWorks Animation, «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή», είναι υπεύθυνη για τα κινούμενα σχέδια. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει ο ίδιος ο ιδρυτής και CEO της Illumination, ο Κρις Μελεντάντρι.

Η DreamWorks Animation παρουσιάζει μια νέα περιπέτεια στο κινηματογραφικό σύμπαν του Σρεκ, καθώς ο τολμηρός ληστής, Γάτος Σπιρουνάτος, ανακαλύπτει πως το πάθος του για τον κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια, έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του, οδηγεί τον Γάτο στην σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος, για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του.

 

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» 

Ο Jake Sully (Sam Worthington) και η Neytiri (Zoe Saldaña), κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα, για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully, πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

13 χρόνια πριν, ο βραβευμένος με Όσκαρ James Cameron, μας σύστησε έναν πρωτόγνωρο κόσμο με το επικό Avatar, μια ταινία που άλλαξε τους κανόνες της κινηματογραφικής εμπειρίας και σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στον πλανήτη Πανδώρα και να αφεθούμε σε ένα νέο, καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι, με την πρώτη follow-up εντυπωσιακή ταινία, το πολυαναμενόμενο Avatar: The Way of Water.

Στο οικολογικό έπος μιας οικογένειας, που – με φόντο συναρπαστικούς κόσμους πάνω και κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού – παλεύει να παραμείνει ζωντανή και ενωμένη.

Πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Kate Winslet, Britain Dalton, James Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Jack Champion και Bailey Bass.

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ
Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ 
CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ
Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με Ευρώ

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου
Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» Avatar

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα