23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

“Fishy” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA

“Fishy” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA, Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  στις 15.40. Σε δύο μαγικούς παραθαλάσσιους προορισμούς μάς ταξιδεύει το «Fishy» αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA,  σαλπάρει με το σκάφος «Εύα» και με ξεχωριστούς καλεσμένους.

To Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 15.40, φτάνουμε στα πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας! Καλεσμένος της εκπομπής είναι ο ηθοποιός Σπύρος Πούλης, ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει ψαρέψει ποτέ στη ζωή του και έτσι ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης, αναλαμβάνει να του μάθει έστω τα βασικά. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σπύρος Πούλης επισκέπτονται ένα εργαστήριο κατασκευής κοσμημάτων από χρυσό και παρακολουθούν βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται μια βέρα.

Η ώρα του φαγητού φτάνει και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Το τραπέζι ετοιμάζεται και το γεύμα σερβίρεται με θέα στη θάλασσα.

"Fishy" με τον Γιάννη
“Fishy” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 15.40, το «Fishy» υποδέχεται τη Μιμή Ντενίση με φόντο την ειδυλλιακή Ναύπακτο. Η λαμπερή καλεσμένη δεν ξέρει να ψαρεύει και ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης δεσμεύεται να της αποκαλύψει όλα τα μυστικά της καλής ψαριάς. Ακολουθεί επίσκεψη σε παραδοσιακό εργαστήριο ζυμαρικών, όπου μαθαίνουν πώς φτιάχνεται ο τραχανάς. Στη συνέχεια, ξεναγούνται στον επιβλητικό Πύργο Μπότσαρη.

Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας βάζει τα δυνατά του για να ετοιμάσει κάτι πολύ νόστιμο για την καλεσμένη. Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μιμή Ντενίση, απολαμβάνουν το φαγητό και κουβεντιάζουν στο τέλος αυτής της τόσο γεμάτης μέρας.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.40, το «Fishy» σαλπάρει με ούριο άνεμο!

Δείτε το trailer:

«FISHY» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15.40

 #Fishy

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα