18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου  ξεκινούν με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 18.00 στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 19.00, πλ. Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας) στον Ταύρο.

Συμμετέχουν:

  • Η Χορωδία του Δημοτικού μας Ωδείου,
  • η Μουσική Γωνιά και το τμήμα μουσικοκινητικής ΑΜΕΑ και
  • η χορωδία Cantus Angelicus του I.N. Ταξιαρχών Μοσχάτου.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται από τις 23 Δεκεμβρίου έως στις 31 Δεκεμβρίου όπου οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν καθημερινά σε ένα εορταστικό κλίμα με τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του, με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια κατασκευών και happenings,  αφηγήσεις παραμυθιών,  κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, αισθητηριακά παιχνίδια, κυνήγι θησαυρού, μπαλονοκατασκευές, εργαστήρι μεταμορφώσεων, κλπ στους εξής χώρους:

  • «Χριστουγεννιάτικο χωριό» στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο
  • «Φωλιά των Χριστουγέννων» στην αιθ. 7 στα π. Σφαγεία στον Ταύρο (Πειραιώς και Επταλόφου).

Μήνυμα του Δημάρχου Μοσχάτου-ΤαύρουΑνδρέα Ευθυμίου:

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Σας προσκαλώ στο εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε για εσάς. Στις δύο πλατείες, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (Μεταμορφώσεως) στο Μοσχάτο και στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου (Μακεδονίας)στον Ταύρο θα ξεκινήσουμε με το Άναμμα των δύο δένδρων.

Από τις 23-31 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά δεκάδες εργαστήρια και ποικίλες εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» στο Μοσχάτο και στη «Φωλιά των Χριστουγέννων. Εκδηλώσεις κάθε είδους με ελεύθερη είσοδο, κυρίως, για τα παιδιά αλλά και για μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο οι φετινές εκδηλώσεις είναι εμπλουτισμένες με τη ενεργή συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης, του Πνευματικού Κέντρου, των αθλητικών- χορευτικών τμημάτων και των Δημοτικών μας βιβλιοθηκών, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις, αλλά πάνω από όλα με διάθεση προσφοράς.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να περάσουμε όμορφα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!  Κι αυτές τις γιορτές, προτιμάμε τα καταστήματα της πόλης μας για τις αγορές μας και τη διασκέδασή μας!

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα