20.4 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Αποκατάσταση Κινηματογραφικής Λέσχης Αμοργού»

«Αποκατάσταση Κινηματογραφικής Λέσχης Αμοργού». Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αριθμ. 252.2.2/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου το συγκεκριμένο έργο, με ποσό ένταξης 160.000 ευρώ και συνολικό προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Η μελέτη που εκπονήθηκε το 2021 προβλέπει την αποκατάσταση των κτιρίων και του αύλειου χώρου του παλιού σχολείου στο Βρούτσι Αμοργού, αναβαθμίζοντας έτσι τις σχετικές υποδομές για την λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης Αμοργού.

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 003938/2022 αίτηση του Δήμου Αμοργού υποβλήθηκε το έργο στο ανωτέρω πρόγραμμα προς χρηματοδότηση.

«Πρόκειται για το τρίτο έργο που εντάσσουμε τα τελευταία δύο χρόνια στο πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου. Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση του Πράσινου Ταμείουτον Πρόεδρο του κ. Ε. Σταθόπουλο και τον βουλευτή Κυκλάδων κ. Φ. Φόρτωμα για την υποστήριξη και την συνεργασία. Ακόμα ένα έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του κτηριακού αποθέματος στον χώρο του πολιτισμού υλοποιείται σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και το όραμά μας για την Αμοργό» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα