23 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Και Φέτος Γινόμαστε Όλοι Αϊ Βασίληδες» στο Ίλιον

Ο Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην πανελλαδική δράση «Και Φέτος Γινόμαστε Όλοι Αϊ Βασίληδες» και σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συγκεντρώνουμε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά, ώστε αυτές τις γιορτές να προσφέρουμε χαμόγελα και χαρά σε όλα τα παιδιά που περιμένουν το δώρο τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, ώρες 10:00 έως 14:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου (Αίαντος 59).

«Και Φέτος Γινόμαστε Όλοι Αϊ Βασίληδες» στο Ίλιον

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στη δράση προσφέροντας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί, για να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Σημειώνουμε ότι, τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια. Εάν είναι μεταχειρισμένα, θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου και συγκεκριμένα στην κυρία Φωτεινή Αβραμοπούλου, τηλ. 2132030018, ώρες 08:00 – 14:00.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα