23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων στην Αίγινα

Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων στο Δήμο Αίγινας που ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», διοργανώνει (για τρίτη χρονιά) τη δράση για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μπαίνοντας στον Δεκέμβριο, βρισκόμαστε μια ανάσα από τις γιορτές. Και για τους περισσότερους από εμάς τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνυφασμένα με την αγορά δώρων. Στην τρέχουσα, όμως, οικονομική συγκυρία αρκετοί γονείς αδυνατούν να τα προσφέρουν στα παιδιά τους.

Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων στην Αίγινα

Αυτός είναι και ο λόγος που σας καλούμε να «φωτίσουμε» με χαρά και αγάπη τις τελευταίες στιγμές μιας δύσκολης χρονιάς, να φροντίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Προσφέρουμε καινούργια ή μεταχειρισμένα σε εξαιρετική κατάσταση είδη, όπως παιχνίδια, βιβλία, σετ δημιουργικής απασχόλησης και οτιδήποτε άλλο είναι ιδανικό για τους μικρούς αλλά και νεαρούς ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του νησιού μας: παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Η δράση πραγματοποιείται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας.

Ελάτε να αποδείξουμε, ακόμη μία φορά, πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ
Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
Τόπος: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αίγινας
Ώρες: 10.00 – 14:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 22970 26982 και 6980 665874.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα