19.6 C
Athens
28/03/24
spot_img

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Πολυχώρο Μάνος Λοΐζος θα διοργανώσει  ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Στον πιο πάνω χώρο θα φιλοξενηθεί σειρά εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών εργαστηρίων, δράσεων, όπως επίσης και συναυλίες, με επίκεντρο τα παιδιά.

Επίσης θα φιλοξενήσει περίπτερα με χριστουγεννιάτικα γλυκά, στολίδια κλπ. και παιχνίδια μεγάλου μεγέθους αναψυχής (π.χ. παιδικό τρενάκι, τραμπολίνο κ.α.), τα οποία θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις.

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Ως εκ τούτου απευθύνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρηματίες προκειμένου να υλοποιήσουν την ανωτέρω δράση.

Ανταποδοτικά, θα πρέπει να χορηγηθούν στο Δήμο τουλάχιστον 1000 προσκλήσεις για τα παιχνίδια, για διανομή σε παιδιά της πόλης μας.

Παρακαλείστε όπως καταθέσετε τις ακριβείς σας προτάσεις, με συμβατό χριστουγεννιάτικο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (2/12/2022 έως και 7/12/2022), προκειμένου να καταρτιστεί το συνολικό πρόγραμμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού, στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας ζωής κας Μάλαμα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση ant_ppros_pzois@nikaia-rentis.gov.gr

Πληροφορίες στο τηλ 213 2075 282

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα