18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

Χριστουγεννιάτικο ΑΛΜΑ στο Παλαιό Φάληρο

Χριστουγεννιάτικο ΑΛΜΑ στο Παλαιό Φάληρο! Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP, σας προσκαλεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, ώρα 16:00-18:00 στην Πλατεία Φιλικής Εταιρίας στο Παλαιό Φάληρο να φέρουμε μαζί τα Χριστούγεννα στην γειτονιά μας.

Χριστουγεννιάτικο ΑΛΜΑ στο Παλαιό Φάληρο

Μαζί με μαθητές σχολείων του Π. Φαλήρου και του ΑΛΜΑ, ελάτε να στολίσουμε με χειροποίητα στολίδια την Πλατεία Φιλικής Εταιρίας, να ανάψουμε τα φώτα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας του ΑΛΜΑ, να τραγουδήσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να πιούμε ζεστό τσάι και κρασί, να δοκιμάσουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες που θα μας προσφέρουν τα ζαχαροπλαστεία του Παλαιού Φαλήρου και τέλος να θαυμάσουμε από κοντά και να φωτογραφηθούμε με τις υπέροχες μηχανές Harley για να βοηθήσουμε το ΑΛΜΑ να αποκτήσει το δικό του σπίτι!

Στη γιορτή αυτή σας θέλουμε πλάι μας. Είναι μια ευκαιρία για όλα τα μέλη της κοινότητάς μας να συνειδητοποιήσουμε μια απλή αλήθεια, ότι τα παιδιά με ή χωρίς αναπηρία είναι πρώτα και πάνω από όλα παιδιά που έχουν την ίδια ανάγκη αγάπης, αποδοχής και παρότρυνσης.

«Μόνος πας γρήγορα, μαζί πάμε πιο μακριά!»

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα