14.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Reishi το μανιτάρι της μακροζωίας!

Reishi το μανιτάρι της μακροζωίας!  Το μανιτάρι reishi, γνωστό και ως Ganoderma lucidum (ο όρος έχει ελληνική προέλευση, αποτελείται από δύο συνθετικά: τη λέξηγάνος, που σημαίνει λαμπερός, και τη λέξη δέρμα.) και lingzhi (κινέζικο όνομα που σημαίνει «το πνεύμα των φυτών»), είναι ένας μύκητας που αναπτύσσεται σε διάφορες ζεστές και υγρές τοποθεσίες στην Ασία. Για πολλά χρόνια, αυτός ο μύκητας πρωταγωνίστησε στην ανατολική ιατρική.

Συγκεκριμένα, είναι ένα θεραπευτικό μανιτάρι που έχει χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και την Ιαπωνία πάνω από 2.000 χρόνια, γεγονός που του χαρίζει τον τίτλο του πρώτου μανιταριού που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Ιατρική. Το reishi αναφερόταν ως «ο βασιλιάς των βοτάνων»: ήταν το φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει σε κάποιον αιώνια νεότητα και μακροζωία, κι επειδή ήταν εξαιρετικά σπάνιο και αδύνατον να καλλιεργηθεί, είχαν πρόσβαση σε αυτό μόνο οι βασιλείς.

Reishi το μανιτάρι της μακροζωίας!  

Τι ακριβώς χαρίζει στον οργανισμό μας;

  1. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  2. Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες. Μελέτες έδειξαν πως λόγω του ότι αυξάνει τη δραστηριότητα των λευκών αιμοσφαιρίων, μπορεί να επηρεάσει ευεργετικά τους ασθενείς με καρκίνο.
  3. Καταπολεμά την κούραση και την κατάθλιψη.
  4. Συμβάλλει στη θεραπεία καρδιακών παθήσεων.
  5. Βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας.
  6. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανδρικής ανικανότητας.
  7. Βελτιώνει σημαντικά την υγεία (τα επίπεδα της χοληστερόλης, την υπέρταση, την υπόταση, την τάση των νεύρων, τις νευρώσεις, τη χρόνια βρογχίτιδα, την ηπατίτιδα Β.) .
  8. Έχει ευεργετική δράση σε διάφορα προβλήματα υγείας (άσθμα, υποθυρεοειδισμός).
  9. Βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών και τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα.
  10. Αποτελεί ισχυρό αντισταμινικό, αντιαλλεργικό και αντιιικό.
  11. Βελτιώνει τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και της εμμηνόπαυσης.

Βρες το μανιτάρι Reishi σε μορφή συμπληρώματος στις Vegan Reishi Plus Κάψουλες της LR και δες πώς ακριβώς μπορεί να ευεργετήσει τον οργανισμό σου!

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα