23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στη Λυκόβρυση

Συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης με στόχο τον εξωραϊσμό των γειτονιών και την εξυπηρέτηση των δημοτών. Απομακρύνθηκαν ακόμη 3 εγκαταλελειμμένα οχήματα από τους δρόμους, τα οποία οδηγήθηκαν προς ανακύκλωση με βάση το Π.Δ.116/2004.

Συνολικά το συνεργείο έχει απομακρύνει 41 οχήματα μέσα στο 2022, ενώ άλλα 20 οχήματα έχουν απομακρυνθεί στο ίδιο διάστημα από τους ιδιοκτήτες τους μετά από ειδοποίηση από τον Δήμο.

Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων στη Λυκόβρυση

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να απομακρύνουμε με πολύ μεγάλη συχνότητα εγκαταλελειμμένα οχήματα, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές μας. Πετυχαίνουμε έτσι να παραδίδονται οι δρόμοι ελεύθεροι για τους πεζούς και τα οχήματα, ενώ με τα οχήματα που απομακρύνονται ενισχύουμε ένα ακόμη ρεύμα ανακύκλωσης, που λειτουργεί στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια»

Οι δημότες που εντοπίζουν εγκαταλελειμμένο όχημα μπορούν να ενημερώνουν το Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 15323 και 2106145130, μέσω e-mail: protokollo@likovrisipefki.gr , από το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής citify Λυκόβρυσης- Πεύκης: www.citifyapp.com ή να κλείσουν ραντεβού με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για την «υποβολή αίτησης περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων» https://likovrisipefki.irantevou.gr/

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα