19.6 C
Athens
28/03/24
spot_img

Πώς βοηθά στην υγεία μας το ασήμι

Πώς βοηθά στην υγεία μας το ασήμι; Το ασήμι είναι ένα από τα πιο πολύτιμα μέταλλα… για πολλούς λόγους! Ξεκίνησε να χρησιμοποιείται αιώνες πριν, για τις απίστευτες αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του και σήμερα ενώνει τις θεραπευτικές του δυνάμεις με διάφορα άλλα συστατικά για να μας προσφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα!

Πώς βοηθά στην υγεία
Πώς βοηθά στην υγεία μας το ασήμι

Γνωρίσαμε ένα συστατικό, το MicroSilver BG™

Το MicroSilver BG είναι καθαρό ασήμι σε ιδιαίτερη μορφή. Τα μικροσωματίδια αργύρου έχουν σπογγώδη υφή και δεν εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα, ώστε να επιβαρύνουν τη δερματική χλωρίδα. Τα ιόντα αργύρου που απελευθερώνονται από τα μεταλλικά σωματίδια αργύρου εμποδίζουν την εξάπλωση των μικροβίων, όπως ιών και βακτηρίων.

Σε προϊόντα ομορφιάς:

Βοηθά στην απαλλαγή της επιδερμίδας από τα βακτήρια, την ακμή, τους ερεθισμούς ενώ συμβάλλει σημαντικά στην αναγέννηση και τη λάμψη κάθε τύπου δέρματος.

Σε προϊόντα φροντίδας της στοματικής κοιλότητας:

Μειώνει τα βλαβερά βακτήρια, τα μικρόβια, τους ιούς, τις φλεγμονές των ούλων και των βλεννογόνων της στοματικής κοιλότητας. Επίσης, επανορθώνει τις οδοντικές επιφάνειες και φροντίζει για γερά και υγιή δόντια.

Η επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του σε πείθει να το δοκιμάσεις!

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα