24.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Κυριακάτικη ποδηλατάδα στον Άγιο Δημήτριο

Κυριακάτικη ποδηλατάδα διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα από το Mνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου) με κατεύθυνση προς το Πάρκο Ασυρμάτου, όπου θα γίνει μια στάση 30 λεπτών και επιστροφή και πάλι στο μνημείο Ηρώων.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, δυο τυχεροί/τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι!

Ο πρώτος ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου αποτελεί μια πρωτοβουλία που ο Δήμος φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μας μια φορά το μήνα, και να γίνει η συνήθεια αυτή, που θα προωθεί:
Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουν.
Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη.
Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μας μέσα στην πόλη.
Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου.

Κυριακάτικη ποδηλατάδα στον Άγιο Δημήτριο

Διαδρομή

► Εκκίνηση (Ώρα 10:30): Μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου) Κ. Καραμανλή Πρ. Δρακάκη Ευβοίας Τενέδου Πάρκο Ασυρμάτου.

► Επιστροφή: Οδός Ασυρμάτου Γενναδίου 25ης Μαρτίου Θ. Σταματίου Μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου).

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσει για την ασφαλή μετακίνησή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα