23 C
Athens
28/03/24
spot_img

«Αθλητισμός για όλους» στο Δήμο Πετρούπολης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» στον Δήμο Πετρούπολης.

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.), με στόχο την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία των πολιτών, αναλαμβάνει την εκπόνηση των αθλητικών προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού «Αθλητισμός για όλους», με την πεποίθηση ότι, μαζί με τα κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα που ήδη πραγματοποιούνται, συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα των δραστηριοτήτων της, οι οποίες αφορούν τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ. κατανοώντας τα οφέλη της άσκησης και υιοθετώντας έναν πιο «υγιή» τρόπο ζωής, θα παρέχει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες ενηλίκων σε όλους τους δημότες και κατοίκους της Πετρούπολης, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης και συγκεκριμένα:
Προγράμματα Φυσικής Κατάστασης Ενηλίκων, με πρωινά & βραδινά Τμήματα Γυμναστικής για όλες τις ηλικίες, για τη βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης και της υγείας του αθλούμενου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.
Οι Αθλητικές δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «Το Ποικίλο», στα Γήπεδα Αγίας Τριάδας του Δήμου Πετρούπολης.

«Αθλητισμός για όλους» στο Δήμο Πετρούπολης

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ., στον Πολυχώρο Αναψυχής & Άθλησης «Το Ποικίλο» στα Γήπεδα της Αγίας Τριάδας, προσκομίζοντας:
1) Ιατρικές βεβαιώσεις
2) Αποδεικτικό για περίπτωση μειωμένου αντιτίμου συμμετοχής
3) Φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε:
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πετρούπολης (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ), τηλ: 2168090206
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Κλέτσας, τηλ: 6973398596
Κατά τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα