19.6 C
Athens
28/03/24
spot_img

Η «Λευκή Νύχτα 2022» του Δήμου Αιγάλεω

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η «Λευκή Νύχτα 2022», που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω. Η τόνωση της αγοραστικής κίνησης σε συνδυασμό με τη διασκέδαση των πολιτών ήταν οι δύο βασικές επιδιώξεις, με τη βραδιά να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Η «Λευκή Νύχτα 2022»
Η «Λευκή Νύχτα 2022» του Δήμου Αιγάλεω

Οι προσφορές και οι εκπτώσεις των καταστημάτων αποτέλεσαν δέλεαρ για τους καταναλωτές, ενώ ξεχωριστό χρώμα στην εξαιρετική βραδιά έδωσαν οι μουσικές επιλογές από τους djs στους εμπορικούς δρόμους, οι animater-ξυλοπόδαροι που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους, η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου, το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού Αιγάλεω (ΚΕ.Λ.Π.Α.) και φυσικά η Χαρά Βέρρα, η οποία τραγούδησε ζωντανά στην πλατεία «Ελευθερίου Βενιζέλου» ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

«Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που άφησε το στίγμα της στην πόλη του Αιγάλεω. Βρισκόμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών και εμπόρων της πόλης μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου, γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Η «Λευκή Νύχτα 2022»
Η «Λευκή Νύχτα 2022» του Δήμου Αιγάλεω

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στον πρόεδρό του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και στην Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και στον πρόεδρό της Ηλία Μάνδρο, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Λευκής Νύχτας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα