23.1 C
Athens
29/03/24
spot_img

Εορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού από το Δήμο Καλαμάτας

Εορτάστηκε από το Δήμο Καλαμάτας, η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού της 27ης Σεπτεμβρίου με μια εκδήλωση που οργανώθηκε από το τμήμα Τουρισμού, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, στην είσοδο του Ιστορικού Δημαρχείου.

Παρουσιάστηκε στους διερχόμενους, το νέο τουριστικό λογότυπο του Δήμου, ενώ κουαρτέτο εγχόρδων από το Δημοτικό Ωδείο και το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, γέμιζε το χώρο με ήχους Μπετόβεν, Μπαχ και άλλων δημιουργών.

Επίσης, άνοιξε για πρώτη φορά μετά την περίοδο της πανδημίας και επαναλειτουργεί και η αίθουσα του Εκθετηρίου Μεσσηνιακών προϊόντων, στις προθήκες της οποίας έχουν τοποθετηθεί εκλεκτά και φημισμένα Μεσσηνιακό προϊόντα.

Εορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα
Εορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού από το Δήμο Καλαμάτας

Εορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα τουρισμού από το Δήμο Καλαμάτας

Μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι, στο Ιστορικό Δημαρχείο, με την συλλειτουργία του Γραφείου Τουριστικής Προβολής, του Εκθετηρίου Μεσσηνιακών προϊόντων, του Ψηφιακού Μουσείου 1821 και αργότερα του Infopoint, να υπάρχει ένα σημείο επαφής και εξοικείωσης του επισκέπτη, με την Ιστορία, τα προϊόντα και τους ανθρώπους του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους θερινούς μήνες, εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες της πόλης, κυρίως από Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία κ.ά.), που έλαβαν ενημέρωση και πληροφορίες  από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής, το οποίο λειτουργεί στο ισόγειο του Ιστορικού Δημαρχείου.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα