18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

To Authentic Big Blue επιστρέφει στην Αμοργό

To Authentic Big Blue επιστρέφει στην ΑμοργόΜετά από δύο χρόνια πανδημίας το κορυφαίο διεθνές τουρνουά, μοναδικό στην Ελλάδα, ελεύθερης κατάδυσης διοργανώνεται για 4η χρονιά στο νησί του Απέραντου γαλάζιου.

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού, η πανέμορφη Αμοργός είναι έτοιμη να υποδεχτεί το διάστημα 19-24 Σεπτεμβρίου , πενήντα(50) αθλητές από δεκατέσσερις (14) χώρες, ανάμεσα τους κορυφαίοι δύτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συμμετέχοντες θα καταδυθούν με μια ανάσα  στα νερά της Αγίας Άννας, κάτω από το μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας, εκεί που το 1987 πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας-σταθμός για την ελεύθερη κατάδυση, «Απέραντο Γαλάζιο»

To Authentic Big Blue επιστρέφει στην Αμοργό

Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Η Αμοργός μας, μετά από δύο δύσκολα χρόνια υγειονομικής κρίσης, επέστρεψε δυναμικά και στον τομέα του αθλητικού τουρισμού. Μετά το επιτυχημένο Amorgos TrailChallenge, ήρθε η ώρα του Authentic BigBlue. Μέσα από το μοναδικό αθλητικό τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης επιδιώκουμε τη μέγιστη προβολή του νησιού μας και πετυχαίνουμε την επέκταση της τουριστικής σεζόν μέσα από μια ολοκληρωμένη ελληνική αυθεντική εμπειρία, συνδυάζοντας αθλητισμό, τουρισμό και γαστρονομία. Οι συνέργειες Πολιτείας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιωτικών φορέων μαζί με το μεράκι κάποιων ανθρώπων μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές διοργανώσεις και ένα εξαιρετικό περιβάλλον για τον αθλητικό τουρισμό.»

Το διεθνές τουρνουά, που διεξάγεται με την άδεια της ΕΟΥΔΑΑ και αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Αμοργού, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της ΚΕΔΕ και της OneBreath. Δυναμικοί χορηγοί είναι οι  εταιρείες ΑVINBLUE STAR FERRIESPATHOS και ο ΟΦΣΕ.

Δείτε μοναδικές στιγμές από τις προηγούμενες διοργανώσεις

https://www.youtube.com/channel/UCiM4OjPgwO6cO0sBzE9CLTw

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα