23.1 C
Athens
29/03/24
spot_img

Τουριστική προβολή της Άνδρου

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Άνδρου για την τουριστική προβολή του προορισμού. Σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και την ενεργό στήριξη του δικτύου CTN Andros, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη δύο αξιόλογων Βρετανών influencers και bloggers στην Άνδρο.

Η κυρία Chloe Gunning διαθέτει το blog Wanderlust Chloe με εκατοντάδες χιλιάδες μηνιαίες θεάσεις σελίδων  και πάνω από 65,000 ακολούθους στα social media. Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Gunning κέρδισε φέτος το βραβείο Travel Influencer of the Year 2022  στα Travmedia Awards.

Εξίσου σημαντικό είναι το ψηφιακό «αποτύπωμα» του κ. Macca Sherifi με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς χρήστες και φίλους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο blog https://www.anadventurousworld.com/ που εξειδικεύεται σε ειδικές μορφές τουρισμού και τη φυσιολατρία.

Τουριστική προβολή της Άνδρου

Η σημασία της εν λόγω επίσκεψης είναι μεγάλη καθώς μετά από προεργασία διασφαλίστηκε η ένταξη της Άνδρου στη στοχευμένη καμπάνια που Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας με στόχο την παραγωγή σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού και τη δημιουργία ελκυστικών ιστοριών που θα διαχέονται στις επιθυμητές ομάδες-στόχους για την προβολή της Ελλάδας και της Άνδρου στο επόμενο διάστημα.

Συμπληρωματικά προηγήθηκε η φιλοξενία έγκυρης Βρετανίδας ταξιδιωτικής συντάκτριας που συνεργάζεται με κορυφαία διεθνή και Βρετανικά ΜΜΕ με εκατομμύρια αναγνώστες, όπως Conde Nast Traveller, Financial Times και Daily Telegraph.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το δίκτυο τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros για την πολύτιμη συνεισφορά του στη φιλοξενία και των δύο παραπάνω δημοσιογραφικών αποστολών, όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλλαν τα μέγιστα, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα