17.5 C
Athens
29/03/24
spot_img

«Ο Καραγκιόζης δάσκαλος» στο Μοσχάτο & Ταύρο για τη νέα σχολική χρονιά

«Ο Καραγκιόζης δάσκαλος» παράσταση, από τον θίασο του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου «ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ» με ελεύθερη είσοδο και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου να καλωσορίζει την νέα σχολική χρονιά παρουσιάζοντας την.

Το Σάββατο, στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 το βράδυ, στην πλατεία Μακεδονίας-Παναγιώτη Βακαλόπουλου στον Ταύρο και τη Δευτέρα, στις 12 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 το βράδυ, στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) στο Μοσχάτο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις περιπέτειες του Καραγκιόζη.

Ο Καραγκιόζης αυτή τη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του δασκάλου και παρουσιάζεται στον Πασά ως μορφωμένος, ενώ δεν γνωρίζει γράμματα, με αποτέλεσμα να κάνει τον κόσμο άνω κάτω και να ρεζιλεύει τον Πασά που του έδωσε αυτή τη θέση. Εκείνος, ωστόσο, καταφέρνει για άλλη μία φορά να γλιτώσει την τιμωρία με το πανούργο μυαλό του και το απαράμιλλο χιούμορ του.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Προσκαλούμε τα παιδιά μας, κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να περάσουν όμορφα και να γελάσουν με το παραδοσιακό θέατρο σκιών και το θίασο του Μιχάλη Θεοδωρόπουλου, παρακολουθώντας -με ελεύθερη είσοδο- την παράσταση «ο Καραγκιόζης δάσκαλος. Οι μικροί μαθητές θα μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο, μέσα από την παράδοση και τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Καραγκιόζη, να υποδεχτούν τη νέα σχολική χρονιά με ευχάριστη διάθεση».

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα