23 C
Athens
28/03/24
spot_img

“Εκκλησιάζουσες” η λαϊκή οπερέτα στον Άλιμο

“Εκκλησιάζουσες” η λαϊκή οπερέτα σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Κάλμπαρη και μετάφραση, λιμπρέτο, μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη. Στον ρόλο της Πραξαγόρας η Σοφία Φιλιππίδου.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ώρα έναρξης: 20.30 Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σε μια εποχή απόλυτης πολιτικής και κοινωνικής παρακμής, οι γυναίκες με αρχηγό την Πραξαγόρα (Σοφία Φιλιππίδου) μεταμφιέζονται σε άνδρες και καταφέρνουν να πάρουν την εξουσία προτείνοντας ένα νέο καθεστώς κοινοκτημοσύνης. Το επαναστατικό σχέδιο της Πραξαγόρας μοιάζει στη θεωρία ιδανικό, στην πράξη όμως θα αποδειχτεί ουτοπικό…

“Εκκλησιάζουσες” η λαϊκή οπερέτα

Η επιτυχημένη παράσταση, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στις 11 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας ενός εκ των πρωταγωνιστών, αποτελεί συμπαραγωγή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και παρουσιάζεται στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Λυρικός Νότος.

Το Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, μια συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τον Σύνδεσμο Δήμων Νότιας Αττικής –Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος–, συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής.

Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 12.00, αποκλειστικά μέσω της ticket services

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα