17.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων στην Καλαμάτα

Την 27η και 28η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων διοργανώνει ο Κυνοφιλικός Όμιλος Μεσσηνίας με την αρωγή του Δήμου Καλαμάτας, το προσεχές Σαββατοκύριακο, 3-4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, από τις 6 το απόγευμα έως αργά το βραδύ.

Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπάνιες ράτσες σκύλων, όπως τον παλιό αγγλικό ποιμενικό ή σκυλιά από την Ουαλία, και να μάθουν πολλά γύρω από τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του σήμερα, Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας, η έκθεση αποτελεί την έμπρακτη προσπάθεια του Δήμου για την ανάπτυξη αισθημάτων κυνοφιλίας των συνδημοτών μας.

Στην έκθεση αναμένονται πάρα πολλές συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Σερβία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Αγγλία κ.λπ.) ενώ υπολογίζεται ότι κάθε ημέρα θα παρουσιάζονται περίπου 300 σκυλιά.

Όπως είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Μεσσηνίας, Βασίλης Ανδριανόπουλος, την κριτική επιτροπή θα συγκροτούν Έλληνες, Ιταλοί, Γερρμανοί, Τσέχοι και Σέρβοι.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα