23.1 C
Athens
29/03/24
spot_img

Το σήμα «Κρητική Κουζίνα» απονεμήθηκε στο καφέ ΜΑΡΙΝΑ

Το σήμα «Κρητική Κουζίνα» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης απονεμήθηκε για μια ακόμη χρονιά στο καφέ ΜΑΡΙΝΑ, σε μια σεμνή τελετή παρουσία της Προέδρου της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Στέλας Αρχοντάκη – Καλογεράκη, του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Σταύρου Τζεδάκη και του Διευθυντή Επιχειρηματικού Τομέα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Μιχάλη Ριζικιανάκη.

Το σήμα «Κρητική Κουζίνα»

Πρόκειται για το γνωστό πλέον σήμα που έχει ως στόχο τη συμμετοχή εστιατορίων από όλα τα σημεία του νησιού και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και τους προμηθευτές, ούτως ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του νησιού ως γαστρονομικό προορισμό.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, η ανάδειξη της κρητικής διατροφής και η στήριξη της τοπικής οικονομίας και των κρητικών παραγωγών, αποτελούσαν και εξακολουθούν να αποτελούν βασικές προτεραιότητες της δημοτικής εταιρείας. Επεσήμανε ακόμα το ότι το σήμα «Κρητική Κουζίνα», πέραν από συνδετικό κρίκο μεταξύ των χώρων μαζικής εστίασης και των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα της Κρήτης, αποτελεί και ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιήσουν όλες οι τοπικές επιχειρήσεις. Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ δεν παρέλειψε τέλος να συγχαρεί τα στελέχη της Δημοτικής Εταιρείας που έχουν πετύχει την αναβάθμιση όλων των δημοτικών χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους θαμώνες, με τα χαμηλότερα δυνατά κόστη.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του που το ΜΑΡΙΝΑ συνεχίζει αυτή την προσπάθεια και ευχαρίστησε τα στελέχη της ΔΕΠΑΝΑΛ για την συνεργασία, επεσήμανε ότι στόχος ήταν και παραμένει η προώθηση και η προβολή των Κρητικών προϊόντων σε ξένους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους του τόπου μας. Τόνισε επίσης ότι είναι σημαντικό να αναδειχθεί η κρητική γαστρονομία, να δοκιμάσουν οι επισκέπτες τα προϊόντα του τόπου και να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της κρητικής γαστρονομίας, εντάσσοντάς τα στη δική τους καθημερινότητα και τρόπο ζωής.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα