19.6 C
Athens
28/03/24
spot_img

Πολιτιστικές εκδηλώσεις το Σεπτέμβριο στο Πέραμα

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Περάματος και τον μήνα Σεπτέμβριο με σπουδαίες μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Ο Δήμος Περάματος παρέχει και αυτή τη χρονιά στους πολίτες εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας. Η είσοδος είναι ελεύθερη με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Πολιτιστικές εκδηλώσεις το Σεπτέμβριο

Το μήνυμα του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη

«Ο Δήμος Περάματος υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ποιοτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, με συναυλίες και παραστάσεις, το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν στους δημότες μας.

Γνωστοί καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα και μία όμορφη ατμόσφαιρα, σε ένα πολιτιστικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη έπειτα από τα δύο και πλέον χρόνια της πανδημίας του COVID-19.

Καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του προγράμματος μας με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν αποκεντρωμένα σε πολλά σημεία της πόλης μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και σας καλούμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί και τα δρώμενα του φθινοπώρου.

Είμαι βέβαιος πως θα απολαύσουμε τους σημαντικούς καλλιτέχνες που θα είναι κοντά μας σε αυτές τις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται για την βέλτιστη προετοιμασία των εκδηλώσεών μας.

Σας περιμένουμε με χαρά».

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα