14.8 C
Athens
29/03/24
spot_img

Β’ κύκλος εκδηλώσεων στο Κηποθεάτρο Νίκαιας

Β’ κύκλος εκδηλώσεων του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας ξεκινά με παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα αφιερωμένα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου αλλά και ροκ μπάντες που τραγουδούν για καλό σκοπό περιλαμβάνονται στο β ’κύκλο εκδηλώσεων του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν 1η Οκτωβρίου .

«Ο μικρός Πρίγκηπας σε χρόνο Ενεστώτα» θα συναντήσει τον «Περσέα και την Ανδρομέδα» και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων θα φέρει άρωμα Κρήτης. «Η πόρνη από πάνω» είναι έτοιμη για τη «Μεγάλη Πλεκτάνη». Στην 5η Μικρασιατική Βεγγέρα  μας προσκαλούν  οι χορωδίες Εφέσου Μελίσματα ,ο  Μουσικός Όμιλος Νίκαιας και η μικτή 4φωνη χορωδία  του Δήμου Κορυδαλλού.

Β’ κύκλος εκδηλώσεων

Η Θεατρική ομάδα Ένωσης  Μαγνησίας Μικράς Ασίας “Σίπυλον”  μας παρουσιάζει τις «Πέντε Μαρίες» και η Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων έχει ετοιμάσει μια χορευτική παράσταση με τίτλο “Τραγουδώ και θυμάμαι, χορεύω και ονειρεύομαι”. Ένα «Μουσικό σεγιάνι σε Ανατολή και Δύση» έχουν προγραμματίσει οι «Παίδες εν Εφέσω».

Στο πλαίσιο του αφιερώματος μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή θα πραγματοποιηθει η μουσικοθεατρική παράσταση «Σμύρνης Ενθύμιον» υπό την αιγίδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας και του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη .

Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ θεάτρου θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει παραστάσεις θεατρικών ομάδων Δήμων Αττικής με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα