23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Γιορτή για την επιχειρηματικότητα στη Τρίπολη

Μια μεγάλη διήμερη γιορτή για την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό θα είναι οι «Λευκές Νύχτες» της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης για δύο μέρες θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο, με τις εμπορικές επιχειρήσεις να είναι ανοικτές από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, παρέχοντας μεγάλες προφορές και  happenings.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρα γνωστοί Dj’s θα παίζουν μουσική, από την πλατεία Πετρινού και την Πλατεία Βαλτετσίου, σε όλη την πόλη.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου νωρίς το βράδυ ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα, που προσκάλεσε ο Δήμος Τρίπολης, σε μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Πετρινού.

Γιορτή για την επιχειρηματικότητα

«Λευκές Νύχτες» στην Τρίπολη 30 και 31 Αυγούστου μια διήμερη γιορτή αφιερωμένη στο shopping και τις μουσικές!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα