23.5 C
Athens
28/03/24
spot_img

Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης στο Κατράκειο

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης θα ερμηνεύσει με τη σπάνια φωνή του, διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του και θα χαρίσει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, σε ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα!

Με το ιδιαίτερο μήνυμά του «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μαζί σας», ο Γιώργος Μαζωνάκης, μας καλεί στη δική του καλοκαιρινή ΜΑΖΩΞΗ, μια μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας!. Μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, την οποία γνώρισε το κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα έχει μαζί του και τον Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, καλλιτέχνη με ταλέντο τόσο στο rap και στο τραγούδι, όσο και στη σύνθεση μουσικής με στοιχεία afrobeats, dancehall, hip hop και trap. Ο πέμπτος και μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός της διάσημης μπασκετικής οικογένειας των Αντετοκούνμπο.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.
Σημεία συνάντησης με τον «ο Άλλος άνθρωπος»:
31 Αυγούστου – Νίκαια Αττικής, Πλατεία Διαμάντως Κουμπάκη – Σπάθα, στις 13:30
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε μία ξεχωριστή του πρωτοβουλία, επιστρέφει την αγάπη που εισπράττει, έτσι δίνει τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί οικονομικά να απολαύσουν τις συναυλίες του, με *«κοινωνικό εισιτήριο» με χαμηλό αντίτιμο
* Τα συγκεκριμένα εισιτήρια αξίας 5€ ισχύουν για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης στο Κατράκειο
Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης στο Κατράκειο

Ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης στο Κατράκειο

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, πρωταγωνιστεί δισκογραφικά με όλα του τα τραγούδια να γίνονται επιτυχίες και το album του «Αγαπώ Σημαίνει», να καταγράφει σπάνιο ρεκόρ στη σύγχρονη δισκογραφία, αφού όλα τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει ως single, έχουν κατακτήσει τις ψηλότερες θέσεις στο Top 10 του Official Airplay Chart by Media Inspector.
Επίσης, κέρδισε το στοίχημα στη νυχτερινή ψυχαγωγία της Αθήνας με τις sold out εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, κάθε Πέμπτη και Σάββατο για 7 μήνες, ενώ η ταινία «Στον θρόνο του Ξέρξη», σε σκηνοθεσία της Εύης Καλογηροπούλου και στην οποία πρωταγωνιστεί βραβεύθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών με το «Canal+ Βραβείο Ταινίας Μικρού Μήκους»!
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 5€ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/…/georgemazonakis-kalokairi-2022/
-Τα εισιτήρια Golden Circle αφορούν θέσεις ορθίων και έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό χώρο μπροστά από το stage του Γιώργου Μαζωνάκη.
-Η Προσφορά 3+1 είναι εισιτήρια Γενικής Εισόδου με τελική τιμή 60€ και ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
-Τα εισιτήρια Early Bird είναι εισιτήρια Γενικής Εισόδου και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Το μεγαλύτερο σύγχρονο θέατρο της χώρας.
Ιούνιος – Οκτώβριος 2022
Χρήσιμες Πληροφορίες – Οδηγίες:
Υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται:
– Η λήψη φωτογραφιών, η ηχογράφηση και η μαγνητοσκόπηση κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.
– Η είσοδος υπό επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, η μεταφορά τροφίμων και ποτών, επικίνδυνων αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών.
– Τα εισιτήρια της συγκεκριμένης παράστασης δεν είναι αριθμημένα και δεν διασφαλίζουν θέση καθήμενου.
– Για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την έναρξη.
– Στο χώρο του θεάτρου λειτουργεί κυλικείο.
– Τουαλέτες (WC) εντός του χώρου του θεάτρου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διοργάνωση ΟΛΩΝ των παραστάσεων στο Κατράκειο Θέατρο είναι με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη της εκάστοτε εταιρείας παραγωγής.
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας:
Μάνου Κατράκη και Κυρά της Ρω, Νίκαια τ.κ. 18451

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα