18.6 C
Athens
29/03/24
spot_img

Φεστιβάλ Ρεματιάς-Νύχτες Αλληλεγγύης στο Χαλάνδρι

Tο Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης με καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημοφιλείς παραστάσεις θα συνεχιστεί από τις 24 Αυγούστου έως τις 24 Σεπτεμβρίου , μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των εκδηλώσεων, στις 5 Αυγούστου.

Ύστερα από δυο χρόνια περιοριστικών όρων και αποκλεισμού, συνεπεία της πανδημίας, τόσο στις παραστατικές τέχνες όσο και στην κοινωνική μας ζωή εν γένει, το Φεστιβάλ Ρεματιάς, τήρησε απαρέγκλιτα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Εύλογο αποτέλεσμα να χάσει προσωρινά την ευρεία του απήχηση στο κοινό. Έρχεται για τη διεκδίκηση και πάλι του γνώριμου ενδιαφέροντος των θεατών, στο αναβαθμισμένο αισθητικά θέατρο, ύστερα από ανακαίνιση στη σκηνή και τα καθίσματα, σε αρμονία με το κάλλος του φυσικού περιβάλλοντος.

Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες για τις εκδηλώσεις στο θέατρο μπορούν να τις παρακολουθήσουν, αφού προμηθευτούν το δελτίο εισόδου τους ή το εισιτήριό τους για τις παραστάσεις με είσοδο, από τον ιστότοπο www.viva.gr,

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα