23 C
Athens
28/03/24
spot_img

Artivism movement-διήμερο φεστιβάλ τέχνης στο Ελληνικό

Artivism movement – διήμερο φεστιβάλ τέχνης. Το Artivism movement είναι ένα πάντρεμα τέχνης και ακτιβισμού!Το Artivism movement έχει στόχο κάθε φορά να θέτει επί τάπητος ζητήματα που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία αναλύοντας τα σε θεματικά concepts. Σκοπός είναι οι θεατές και οι καλλιτέχνες να αναπτύξουν ένα διάλογο με κοινό παρονομαστή τη τέχνη και τη πολιτεία. Βασικό μέλημα του θεσμού είναι να επιτευχθεί η κοινωνική δραστηριοποίηση των πολιτών διαμέσου της ατομικής αφύπνισης! Στόχος της τέχνης άλλωστε είναι ο προβληματισμός και στη συνέχεια η βελτίωση του ανθρώπου όχι να είναι αρεστή. Η τέχνη οφείλει να επιτυγχάνει μια βαθιά ενδοσκόπηση στον θεατή !

Φέτος το Artivism movement σε ένα διήμερο φεστιβάλ τέχνης  3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022 όπου θα φιλοξενήθει στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, και συγκεκριμένα της αντιδημαρχίας Ζωοφιλίας και  Ισότητας θα σας παρουσιάσει θεματικές ομιλίες, έργα (πίνακες ζωγραφικής ) δρώμενα καλλιτεχνών (θέατρο /τραγούδι/επιδείξεις μόδας, κ.α.) αναφορικά με την ενδοοικογενειακή και την έμφυλη βία ως ένα  καθημερινό παγκόσμιο φαινόμενο!

Με τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου ελπίζουμε μια μέρα να μας επιτραπεί αυτό το διήμερο φεστιβάλ να εδραιωθεί ως ένας θεσμός ο οποίος θα ενώνει τις φωνές των καλλιτεχνών και του κοινού καθώς ο καλλιτέχνης δε παύει να είναι πρώτα πολίτης!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Related Articles

Ακολουθήστε μας

0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
7ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Άλλα Άρθρα